Όσα είπε ο Νίκος Βέρτης για τα συμπτώματα που αντιμετωπίζει μετά τη διάγνωση του με κορονοϊό

Όσα είπε ο Νίκος Βέρτης για τα συμπτώματα που αντιμετωπίζει μετά τη διάγνωση του με κορονοϊό

Όπως έγινε γνωστό, θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο Νίκος Βέρτης και γι’ αυτό τον λόγο το Σαββατοκύριακο αυτό ακυρώθηκαν οι εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο τραγουδάει.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό και τόνισε πως τα συμπτώματα που αντιμετωπίζει είναι πολύ ελαφριά.

«Είμαι πολύ καλά. Με πρόλαβε πονηρά δύο μέρες πριν από την τρίτη δόση. Με αιφνιδίασε ο κορονοϊός και νόσησα. Ένα απλό συναχάκι να σας πω την αλήθεια, όχι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά δεν σας κρύβω ότι αγχώθηκα λίγο μόλις είδα το τεστ θετικό. Ένιωσα λίγο τυχερός που τουλάχιστον είχα μια παρηγοριά ότι είχα εμβολιαστεί.

Όταν έχουν περάσει τόσοι μήνες υπάρχει ένα άγχος. Ευτυχώς όλες αυτές τις μέρες που νοσώ, μια βδομάδα ουσιαστικά, πέρασε πολύ ήπια, τις επόμενες τρεις μέρες τελειώνει και η καραντίνα και θα επανέλθω πρώτα ο Θεός την Παρασκευή στις εμφανίσεις μου. Αν δεν ήταν ο κορονοϊός ούτε που θα το είχα καταλάβει, ούτε γρίπη θα το έλεγα, ήταν κάτι πολύ ανώδυνο», είπε ο Νίκος Βέρτης.