Όσα είπε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης για τη σχέση με τον αδερφό του, Good Job Nicky και η αποκάλυψη για τη μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη

Όσα είπε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης για τη σχέση με τον αδερφό του, Good Job Nicky και η αποκάλυψη για τη μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης.

Ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου, μεταξύ άλλων μίλησε για την μητέρα του, ενώ εξέφρασε τον θαυμασμό και την αγάπη που έχει για τον αδελφό του Νικόλα (Good Job Nicky), με τον οποίο είναι αχώριστοι.

«Με τον Νικόλα συνεννοούμαστε με τα μάτια. Έχουμε ένα μυαλό, έτσι νιώθω κάποιες ώρες. Είναι πανέξυπνος, είναι ο καλύτερός μου φίλος στον πλανήτη. Τον θαυμάζω, πάμε μαζί παντού», είπε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης.

Ενώ αναφέρθηκε και στη μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη, εξηγώντας: «Η μαμά είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι μακριά και από την κάμερά μου. Είναι δίπλα μου απλά δεν βγάζουμε φωτογραφίες. Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με την φωτογραφία λίγο πιο σοβαρά, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έκατσε να τον “βασανίσω” βγάζοντας τις πρώτες φωτογραφίες. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο να εξελιχθώ στη φωτογραφία».

Μάλιστα, σχετικά με την καθημερινότητά του στην Πάρο, ο Μιχαήλ Βαρθακούρης εξομολογήθηκε: «Είναι πολύ όμορφο να περπατάς και από το ένα σημείο στο άλλο να έχεις πει σε δέκα ανθρώπους “καλημέρα”. Το έχει ανάγκη ο άνθρωπος αυτό. Οι φωτογραφίες μου αυτές έγιναν στην Πάρο μεταξύ Μάη και Σεπτέμβρη, εκεί έγινε ότι έγινε».