Όσα είπε ο Λευτέρης Πανταζής για τον Μάριο Καπότση και τα κιλά που έχει χάσει για τον γάμο της κόρης του

Όσα είπε ο Λευτέρης Πανταζής για τον Μάριο Καπότση και τα κιλά που έχει χάσει για τον γάμο της κόρης του

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για τον επικείμενο γάμο της κόρης του, Κόνι Μεταξά.

Μάλιστα, ο Λευτέρης Πανταζής δεν έκρυψε την αγάπη και την εκτίμησή του για τον Μάριο Καπότση, ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο να γίνει παππούς. Παράλληλα αποκάλυψε πως κάνει δίαιτα λόγω του γάμου που είναι προγραμματισμένος σε λίγες βδομάδες.

«Έχω χάσει 8 κιλά και θα χάσω άλλα 4. “Αν δεν χάσεις κιλά χοντρούλη δεν θα φέρνεις τον γαμπρό σε μένα”. Έτσι μου είπε. Κάνω διατροφή 28 μέρες τώρα. Παναγιά μου τι τραβάω… Κάνε παιδιά να δεις καλό. Είναι καλό κορίτσι και αυτός είναι καλός άνθρωπος είναι τύχη να είναι μαζί δύο τόσο καλά παιδιά.

Και ο κάθε γονιός ξέρει πως είναι να πέφτει το παιδί του σε καλά χέρια, αυτό είναι… Να υπάρχει σεβασμός, αγάπη και ο ένας να συμπληρώνει τον άλλον. Τον έζησα στην καραντίνα παραπάνω, εκεί αγαπηθήκαμε όλοι μαζί. Εκεί τσακωθήκαμε με την κόρη, μετά χορέψαμε. Η Κόνι με κάνει ό,τι θέλει. Κάποια στιγμή θα ερχόταν όλο αυτό γιατί είναι και το όνειρο κάθε γονιού, να δει το παιδί του στην εκκλησία. Αυτό δεν ακούμε και εμείς από τη μέρα που γεννηθήκαμε;», δήλωσε ο Λευτέρης Πανταζής.

Ενώ σχετικά με το ενδεχόμενο να γίνει παππούς, ο Λευτέρης Πανταζής σχολίασε με χιούμορ: «Δεν θα με φωνάζει παππού, αλλά Λεπά. Το παιδί μόλις γεννηθεί θα πει Λεπά».