Όσα είπε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος για τον “Σασμό”, την κόρη του Joanne και το λόγο που αποφάσισε να φτιάξει Instagram

Όσα είπε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος για τον "Σασμό", την κόρη του Joanne και το λόγο που αποφάσισε να φτιάξει Instagram

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο του Καραπάνου στον «Σασμό» και στην μοναχοκόρη του Joanne που κατέκτησε την πρώτη θέση στο «The Voice».

Παράλληλα ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος εξήγησε γιατί έκανε Instagram, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο μετά από 30 χρόνια αποφάσισε να κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τη σύζυγό του, Μαρία Κατσιαδάκη.

«Εγώ δεν είχα πρόβλημα η κόρη μου να ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά. Θέλω να είναι ευτυχισμένη. Από 18 ετών ήξερε τι ήθελε να κάνει, τι πιο όμορφο από αυτό. Έφτιαξα και Instagram για να παρακολουθώ τι κάνει η κόρη μου στα social media. Με τη σύζυγό μου κάναμε ένα σύμφωνο λόγω covid για πρακτικούς λόγους. Δεν ήμασταν παντρεμένοι. Είμαστε μαζί πάρα πολλά χρόνια, πάνω από 30. Με την Ιωάννα λέμε τα πάντα.

Της είπαμε ότι δεν είμαστε παντρεμένοι κι είπε α γίνεται κι αυτό; Πήγαινε στα σπίτια φίλων κι έβλεπε φωτογραφίες από γάμους. Η Ιωάννα βαφτίστηκε 9 ετών. Η επιλογή του ονόματος για εμένα είναι πολύ σημαντικό. Λέγαμε θα τη φωνάζουμε Ιωάννα κι από εκεί και πέρα όποτε θέλει να βαφτιστεί και να αλλάξει το όνομά της» εξήγησε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Όσο για τον ρόλο του Καραπάνου στον Σασμό, είπε ο ηθοποιό: «Όταν μου πρότειναν να πάω στον Σασμό για τον ρόλο του ισοβίτη, αισθανόμουν ότι δεν μου ταίριαζε φυσιογνωμικά αυτός ο ρόλος. Δεν το είχα ξανακάνει ποτέ αυτό. Οι περισσότεροι ρόλοι μου ήταν άνθρωποι που ήταν στα άκρα. Όταν διάβασα τον ρόλο μου είπα ας το τολμήσουμε και επειδή ήταν και σε ένα συγκεκριμένο χώρο τα γυρίσματα δεν θα ήταν πολλά, όποτε δεν θα είχα πρόβλημα με το θέατρο είπα να το δοκιμάσω. Ο ρόλος μου ως Βλάσης Καραπάνος έχει μια δική του δικαιοσύνη που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό και έχει και μια πιστότητα, κάτι που εγώ εκτιμώ στους ανθρώπους. Με συγκινεί πάρα πολύ αυτό στους ανθρώπους».