Όσα είπε ο Κώστας Κεντέρης για την ζωή του στα Γιάννενα και τα δύο παιδιά του

Όσα είπε ο Κώστας Κεντέρης για την ζωή του στα Γιάννενα και τα δύο παιδιά του

Σε εκδήλωση προς τιμήν του πατέρα Αντωνίου για την “Κιβωτό του κόσμου” που πραγματοποιήθηκε στη Χίο, βρέθηκε ο Κώστας Κεντέρης.

Ο Ολυμπιονίκης που έκανε αυτή τη σπάνια δημόσια εμφάνιση, συνοδευόμενος από τα δύο παιδιά του μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο για την εκπομπή “Happy Day” και αναφέρθηκε στη ζωή του σήμερα.

«Είμαι πολύ καλά, οικογενειακά και αυτή την περίοδο ασχολούμαι με τον στίβο, αυτό το οποίο αγαπάω. Μένω μόνιμα στα πανέμορφα Γιάννενα, στα Ζαγοροχώρια. Δεν έφυγα ποτέ από τα στάδια, άσχετα αν δεν εμφανιζόμουν. Πάντοτε πήγαινα και μαζί με τα παιδιά μου. Θεωρώ τον αθλητισμό υγεία και θεωρώ ότι αξίζει ο κάθε γονιός να πάει τα παιδιά του, όχι για πρωταθλητισμό, αλλά για απλό αθλητισμό.

Τα παιδιά μου δεν τα προπονώ εγώ. Νομίζω ότι σήμερα κατάλαβαν τα παιδιά μου κατάλαβαν για μένα, γιατί δεν κάνω εμφανίσεις. Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που έχουν καταφέρει περισσότερα πράγματα από εμένα στη χώρα μας. Δε μου λείπουν ο πρωταθλητισμός και οι Ολυμπιακοί αγώνες», είπε ο Κώστας Κεντέρης.

Ενώ ο Κώστας Κεντέρης για τον πατέρα Αντώνιο δήλωσε: «Η προσπάθεια που κάνει ο πατέρας Αντώνιος, και όχι μόνο στη Χίο, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, με έκανε να έρθω εδώ. Δίνει δύναμη, αγάπη και πραγματικά είναι άξιος συγχαρητηρίων».