Όσα είπε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης για το λόγο που η σύζυγός του δεν ήθελε να πολιτευτεί

Όσα είπε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης για το λόγο που η σύζυγός του δεν ήθελε να πολιτευτεί

Καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@Star» με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Ο Βουλευτής στην περιφέρεια Νότιου Τομέα Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, μεταξύ άλλων μίλησε  για την 8 μηνών κόρη του, αλλά και τη σύζυγό του Ελένη Αθερινού και αποκάλυψε πως αντέδρασε όταν της ανακοίνωσε πριν από αρκετά χρόνια ότι θέλει να πολιτευτεί.

«Με κάνει να αισθάνομαι πληρότητα. Αυτό το συναίσθημα δεν περίμενα ότι θα το ζήσω ποτέ. Όταν γυρνάω στο σπίτι το βράδυ, που δυστυχώς αυτές τις μέρες είναι πολύ αργά, νιώθω ευτυχία. Μου λείπει η κόρη μου αυτές τις ημέρες. Όλο τον υπόλοιπο καιρό, προσπαθώ και περνάω χρόνο μαζί της, αναλαμβάνω καθήκοντα», είπε ο  Κωνσταντίνος Κυρανάκης και πρόσθεσε:

«Είναι το στήριγμά μου σε όλη μου την προσπάθεια, παρότι στην αρχή, όταν της ανακοίνωσα πριν χρόνια, δεν ήμασταν παντρεμένοι τότε, είχαμε μια σχέση, ότι θέλω να κατέβω για βουλευτής, μου έλεγε ότι αυτός ο χώρος είναι εντελώς σάπιος, μην πας εκεί, θα φθαρείς, θα γίνεις μια απ’ τα ίδια και προσπαθώ και σε εκείνη καθημερινά να της δείξω, ότι δεν είμαι μια απ΄ τα ίδια. Δηλαδή το καθημερινό αγγελάκι που έχω δίπλα μου, η φωνή της συνείδησής μου, είναι σε μεγάλο βαθμό η Ελένη η γυναίκα μου και την ευχαριστώ γι΄ αυτό».