Όσα είπε ο Κωνσταντίνος Κουφός για τον γάμο του και την βάφτιση του γιου του

Όσα είπε ο Κωνσταντίνος Κουφός για τον γάμο του και την βάφτιση του γιου του

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”, παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Κουφός.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο του και στη βάφτιση του γιου του, που θα γίνει τον Ιούλιο που μας έρχεται.

«Παντρευόμαστε και θα κάνουμε και τη βάφτιση του γιου μας, ανήμερα των γενεθλίων του. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το γεγονός» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Κουφός και συνέχισε:

«Είμαστε μαζί από το 2015, γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του video clip «Η πιο ωραία της Ελλάδας». Μετά τον κορονοϊό, η πορεία μου πήγε από μέτρια ως πτωτικά. Αυτό είχε και τεράστια επιβάρυνση και στην τσέπη μου, γιατί πια έχω οικογένεια, έχω το παιδί και τη γυναίκα μου. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην ανάκαμψή μου.

Και είμαι πολύ χαρούμενος που ο γάμος μου δίνει αυτή την αφορμή να ξαναχαρώ και να ξαναεμπνευστώ. Δεν της έχω κάνει ακόμα πρόταση γάμου, το έχω φανταστεί πολύ ονειρικό. Ακόμα και σε αυτό θέλω να της κάνω έκπληξη. Θα κάνω πρόταση με ένα ωραίο δαχτυλίδι εκεί που δε θα το περιμένει.

Δε θα πούμε ποτέ δημόσια το όνομα του γιου μας. Στις 11 Ιουλίου που θα βαφτιστεί, θα του δώσουμε ένα ωραίο όνομα που μας αρέσει πολύ. Δεν θέλουμε να το πούμε δημόσια και δεν το εμφανίζουμε πουθενά. Αν το παιδί μας αποφασίσει να είναι στα μέσα, να το κάνει ο ίδιος».