Όσα είπε ο Ιωάννης Παπαζήσης πρώτη φορά για τον χωρισμό του από τη Βανέσα Αδαμοπούλου

Όσα είπε ο Ιωάννης Παπαζήσης πρώτη φορά για τον χωρισμό του από τη Βανέσα Αδαμοπούλου

Όπως έγινε γνωστό, ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσα Αδαμοπούλου χώρισαν αθόρυβα ύστερα από 15 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός παιδιού.

Μάλιστα, η εφημερίδα Espresso ανέφερε πως αξιόπιστη πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψε πως ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια η οποία ασχολείται τα τελευταία χρόνια και με τη συγγραφή μυθιστορημάτων, ζουν χωριστά από τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής Love it, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για πρώτη φορά στις φήμες για την προσωπική του ζωή, επιβεβαιώνοντας εμμέσως τον χωρισμό του από τη Βανέσα Αδαμοπούλου, ενώ τόνισε πως οι δυο τους έχουν εξαιρετικές σχέσεις.

«Είμαι ένας μπαμπάς που δε θα ήθελε καμία μαμά. Με κάνει ό,τι θέλει, ειδικά όταν είμαστε μόνοι. Μάλλον επειδή εγώ μεγάλωσα λίγο στερημένος, έχω την ανάγκη να τα δώσω όλα. Θέλω έναν καλομαθημένο γιο. Τώρα είναι 6 χρονών.

Γράφουν τα sites, αλλά δε θέλω να απαντάω για τα προσωπικά μου. Έχουμε τις καλύτερες σχέσεις. Αλλά δε θέλω να βγαίνω να μιλάω για αυτά, γιατί υπάρχει ένα παιδί που δεν κάνει να αγγίξουμε τους γονείς του» αρκέστηκε να πει ο Ιωάννης Παπαζήσης.