Όσα είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου για τη γνωριμία του με τη Δανάη Μιχαλάκη και η αντίδρασή της στις ερωτικές του σκηνές

Όσα είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου για τη γνωριμία του με τη Δανάη Μιχαλάκη και η αντίδρασή της στις ερωτικές του σκηνές

Καλεσμένος στην εκπομπή “Mega Καλημέρα“, βρέθηκε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση και τη γνωριμία του με τη σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη.

«Τη Δανάη την γνώρισα εκτός χώρου, στη Σύρο ένα καλοκαίρι που είχα πάει διακοπές με την αδερφή μου και τυχαία μέσω μιας παρέας τη γνώρισα σε ένα μπαρ. Εκείνο το βράδυ λίγο τα είπαμε και μετά από επτά μήνες βγήκαμε ένα ραντεβού. Δεν είχαμε πολλούς κοινούς φίλους οπότε κάπως ξαναβρεθήκαμε, είπαμε να πάμε για ένα ποτό, και κάπως έτσι προέκυψε» αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Μάλιστα, ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποκάλυψε πώς αντιδράει η Δανάη Μιχαλάκη όταν τον βλέπει σε ερωτικές σκηνές.

«Δεν υπάρχει καθόλου ανταγωνισμός μεταξύ μας. Και τώρα με τη “Σκοτεινή θάλασσα” βλέπουμε τα επεισόδια, υπάρχει μια ερωτική σκηνή, μου κάνει κάτι μουτράκια. Ξέρει, όπως ξέρω και εγώ ότι είναι στη δουλειά αυτό και δεν έχει καμία βάση. Μπορεί να συμβεί να ερωτευτείς στα γυρίσματα αλλά αν είσαι με τον άνθρωπό σου και είσαι καλά…

Η διαδικασία μιας ερωτικής σκηνής μέσα σε ένα γύρισμα δεν έχει ίχνος ρομαντισμού. Ο τηλεθεατής βλέπει μια πολύ ρομαντική σκηνή αλλά αν έβλεπε τι συμβαίνει από πίσω… Η Δανάη όταν είδε αυτή την ερωτική σκηνή μου είπε, “πήρες την εκδίκησή σου για ότι έχω κάνει στις Άγριες Μέλισσες μέχρι τώρα”», ανέφερε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.