Όσα είπε ο Γιώργος Μαυρίδης για τη νέα του εκπομπής και το κανάλι στο οποίο είναι πιθανό να προβληθεί

Όσα είπε ο Γιώργος Μαυρίδης για τη νέα του εκπομπής και το κανάλι στο οποίο είναι πιθανό να προβληθεί

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” από τις Γούβες, όπου βρίσκεται για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του εκπομπής, μίλησε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων αποκάλυψε το όνομα της νέας του εκπομπής, το περιεχόμενο της, αλλά και το κανάλι στο οποίο είναι πιθανό να τη δούμε.

«Κάνω γυρίσματα για την καινούργια μου εκπομπή που λέγεται “Into your heart”. Αυτό που με νοιάζει είναι να καταγράψω και να σκηνοθετήσω όσο καλύτερα μπορώ όλα αυτά που ακούγονται από τους ανθρώπους που έχω ζήσει πολύ άσχημες καταστάσεις. Η εκπομπή πιστεύω ότι θα προβληθεί από το Open, έτσι έχω μιλήσει, δε ξέρω, κάθε βδομάδα αλλάζει και κάτι, δεν ξέρω τι γίνεται.

Δε πειράζει, εμείς φτιάξαμε την πλατεία και το σχολείο, όλα καλά. Και πουθενά να μην παίξει θα παίξουμε στο Youtube, δεν έγινε και κάτι. Οι τελευταίες συζητήσεις που έκανα ήταν για να βγει η εκπομπή κάπου κοντά στα Χριστούγεννα. Όσο καιρό βρίσκομαι εγώ στις Γούβες γίνονται διάφορα, τι να σου πω, ξέρω κι εγώ, θα ξαναμιλήσω. Τα κανάλια σήμερα είναι κάπως και αύριο δεν είναι.

Μπορεί να γυρίσω αύριο και να μου πουν “τζάμπα το γυρνούσες”. Αυτά τα κίτρινα τα κουτσομπολίστικα για δεύτερη εκπομπή δεν τα ξέρω, εγώ ξέρω αυτά που κάνω. Το θέμα δεν είναι αν μου λείπει εμένα η τηλεόραση αλλά αν λείπω εγώ από την τηλεόραση» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης.