Όσα είπε ο Γιώργος Λιανός για την γέννηση της κόρης του και το ενδεχόμενου γάμου με την Κωνσταντίνα Καραλέξη

Όσα είπε ο Γιώργος Λιανός για την γέννηση της κόρης του και το ενδεχόμενου γάμου με την Κωνσταντίνα Καραλέξη

Συνέντευξη στο περιοδικό Hello, παραχώρησε ο Γιώργος Λιανός.

Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής του “The Voice” μεταξύ άλλων μίλησε για τον ερχομό της κόρης του την περίοδο που ο ίδιος παρουσίαζε το Survivor, αλλά και το ενδεχόμενο γάμου με την Κωνσταντίνα Καραλέξη.

«Πρόλαβα τη γέννηση της κόρης μου οριακά. Με το που έμαθα ότι έπρεπε να μπει εκτάκτως, με έβαλαν στο πρώτο αεροπλάνο και έφυγα. Έκανα κάθε μέρα PCR για να μπορώ να πετάξω οποιαδήποτε στιγμή. Οπότε, με το που χτύπησε το τηλέφωνο, έφυγα. Θα το θυμάμαι για πάντα αυτό. Χτύπησε το τηλέφωνο, έβλεπα live την όλη ιστορία γιατί έπρεπε να μπει εσπευσμένα η σύντροφός μου και μετά πέταξα για να δω από κοντά την κόρη μου. Το ήξεραν όλοι στην παραγωγή και ήταν πολύ υποστηρικτικοί με πρώτο και κύριο τον κύριο Ατζούν που με βοήθησε και με υποστήριξε πολύ σε ότι χρειάστηκε»

Τι εννοείς;

Όταν επέστρεψα από την Ελλάδα στον Άγιο Δομίνικο, με αθόρυβο τρόπο ο κύριος Ατζούν συντόνισε την κατάσταση και μαμά και κόρη ήρθαν εκεί, περίπου 25 μέρες μετά τη γέννηση της κόρης μου. Το κανόνισε ο ίδιος προσωπικά. Τις είχα δίπλα μου και ήταν πολύ σημαντικό, όχι μόνο για μένα, αλλά και για την Κωνσταντίνα, τη σύντροφό μου. Είναι το πρώτο της παιδί και ήταν πολύ σημαντικό να είμαστε μαζί.

Πως είναι το συναίσθημα; Αλλάζει στο τέταρτο πλέον παιδί;

Όχι δεν αλλάζει. Μεγεθύνεται ίσως. Πλέον έχω δυο κορίτσια και δυο αγόρια.

Πως είσαι ως μπαμπάς;

Νομίζω ότι είμαι καλός. Θα το μάθω στην εφηβεία όταν ξεκινήσουν τα παράπονα… πλάκα κάνω. Προσπαθώ να είμαι δίπλα τους και όχι με μπαμπαδίστικο τρόπο, αν και πολλές φορές αυτό είναι λάθος. Εγώ προσπαθώ να συζητώ με τα παιδιά και να τους εξηγώ για πιο λόγο τους λέω όχι – και προς το παρόν πιάνει. Λέω όχι και μετά στεναχωριέμαι, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχουν όρια. Το μεγάλο μου άγχος ήταν πως θα αντιδράσουν τα τρία μου παιδιά με το τέταρτο και πως θα το κάνουν μέλος της παρέας και της οικογένειας. Ευτυχώς όλα πήγαν πολύ καλά και το έχουν δει σαν κούκλα, την προσέχουν και την αγαπούν. Είναι το μωρό τους και έχουμε μια υπέροχη σχέση όλοι μαζί. Νιώθω πολύ ευτυχισμένος. Τα βλέπω μαζί και είναι φοβερό το συναίσθημα. Σκέψου ότι η μεγάλη μου κόρη είναι 10 ετών και το μωρό θα γίνει 7 μηνών.

Ήθελες και τέταρτο παιδί;

Δε το σκεφτήκαμε ποτέ έτσι όπως το λες με τη σύντροφό μου. Είπαμε ότι αν έρθει καλώς να ορίσει. Ήμαστε και οι δυο πολύ άνετοι και φυσικά νιώσαμε τεράστια χαρά όταν ήρθε. Το μεγάλο στοίχημα ήταν πως θα πάμε το καλοκαίρι όλοι μαζί διακοπές. Αλλά περάσαμε φανταστικά, όλοι μαζί.

Σκέφτεστε να παντρευτείτε με την Κωνσταντίνα;

Είναι μια ερώτηση που με κάνει να χαμογελώ γιατί μετά από ένα παιδί αυτό θεωρείται δεδομένο. Δεν είμαι αρνητικός. Κάποια στιγμή θα το συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε. Περνάμε τόσο καλά με την Κωνσταντίνα, ήρθε και το παιδάκι μας και νιώθουμε όμορφα και πλήρεις που δε σκεφτόμαστε σε αυτή τη φάση το σενάριο του γάμου. Εάν κάποια στιγμή νιώσουμε ότι θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι και μαζί το μυστήριο για δικούς μας λόγους, εννοείται ότι θα το κάνουμε, αλλά αυτό το καιρό δε το σκεφτόμαστε ως κάτι που πρέπει να γίνει άμεσα.