Όσα είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο Survivor και τα γυμνά πλάνα

Όσα είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο Survivor και τα γυμνά πλάνα

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not», μίλησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποιο ήταν το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο «Survivor», ενώ απάντησε και για τα πολυσυζητημένα γυμνά πλάνα.

Ενώ παράλληλα ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποκάλυψε πως δεν έχει κάτι να χωρίσει με τον Ηλία Μπόγδανο, αλλά και ότι οι δυο τους δεν έχουν μιλήσει ακόμη.

«Όντως είχα ένα σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι μου στο Survivor. Είχα ένα σκουλήκι που με βασάνιζε. Είχα έναν τυμπανισμό, γενικά είχα προβλήματα υγείας. Έπαιρνα κάποια ειδική αγωγή, αλλά δόξα τω Θεώ τα ξεπέρασα και είμαι εδώ, μάχιμος πάλι», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος και στη συνέχεια ανέφερε:

«Δεν ήμασταν μουδιασμένοι στον ημιτελικό, όπως είπε ο Γιώργος Λιανός. Είχα πει για τον Ηλία Μπόγδανο ότι θέλει να τα έχει καλά με όλους. Δεν είναι κακό να θέλεις να τα έχεις καλά με όλους. δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Είμαστε φίλοι. Έτσι θέλω να πιστεύω. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τον Ηλία».

Σχετικά με τα γυμνά πλάνα στο Survivor και το θεατρικό για τον Τριαντάφυλλο, ο Γιώργος Ασημακόπουλος απάντησε: «Τα γυμνά πλάνα θα έπρεπε να γίνουν κάπως αλλιώς. Γδυθήκαμε γιατί θέλαμε να δώσουμε ένα μήνυμα, να μην ντρέπεστε για το σώμα σας. Αλλά πως το έδειξαν στην τηλεόραση δεν ξέρω. Δεν έχω προλάβει να δω τα πλάνα.

Επιβεβαιώνω αυτό που είπε ο Κόρο για την παραγωγή και το θεατρικό. Είχε γίνει μια συζήτηση, αλλά δεν ευθύνεται η παραγωγή. Εμείς ευθυνόμαστε που το κάναμε. Για αυτό είπα και δημόσια στον Τριαντάφυλλο συγγνώμη. Αναλαμβάνω τις ευθύνες και τα λάθη μου και ζητάω συγγνώμη».