Όσα είπε ο Γιάννης Αϊβάζης πρώτη φορά για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό

Όσα είπε ο Γιάννης Αϊβάζης πρώτη φορά για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα», παραχώρησε ο Γιάννης Αϊβάζης και μίλησε πρώτη φορά για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό.

Μάλιστα, ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε στο νοσοκομείο, αλλά και στο άγχος που ένιωσε όταν νόσησε η σύζυγος του Μαρία Κορινθίου και η κόρη τους, Ισμήνη.

«Είναι ένας πολύ ύπουλος ιός. Είμαστε πολύ μικροί για να τον αντιμετωπίσουμε. Κατάλαβα ότι κόλλησα μετά από δύο ημέρες. Λογικά μία ημέρα πριν είχα πάρει τον ιό και από εκεί και πέρα, Δευτέρα βράδυ μπήκα στο νοσοκομείο και ξεκίνησαν τα συμπτώματα.

Είχα έντονο πονοκέφαλο, αρχικά είχα δέκατα και μετά ανέβαινε. Μετρώντας το οξυγόνο μου έπεσε το οξυγόνο πάρα πολύ και δυσκολευόμουν να αναπνεύσω. Ήμουν σε ένα θάλαμο με έξι κρεβάτια. Την πρώτη ημέρα δεν κοιμάσαι, τη δεύτερη ημέρα γνωρίζεσαι με τους ανθρώπους. Δεν υπάρχει διαλογή στο νοσοκομείο, είτε είσαι βαριά, είτε ελαφριά θα μπεις στο ίδιο δωμάτιο.

Η παροχή του οξυγόνου ήταν πάρα πολύ μικρή. Μέσα σε δύο ώρες όντως μπορούσε να σου αναστρέψει την κατάσταση. Ήρθε η νοσοκόμα και του είπε να πάρει τηλέφωνο τους δικούς του. Μιλάει με τους δικούς του και μετά τον διασωλήνωσαν. Είναι τέτοια η κατάσταση που επικρατεί που κανένα κρεβάτι δεν μένει κενό για παραπάνω από μισή ώρα. Η όσφρηση και η γεύση επανήλθαν μετά από 20 ημέρες. Είμαι τυχερός που εμβολιάστηκα», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης