Όσα είπε ο Δημήτρης Τσικλής για την σκηνή του φιλιού με συμπρωταγωνιστή του στις “Άγριες Μέλισσες”

Όσα είπε ο Δημήτρης Τσικλής για την σκηνή του φιλιού με συμπρωταγωνιστή του στις “Άγριες Μέλισσες”

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, βρέθηκε ο Δημήτρης Τσικλής.

Ο ηθοποιός που φέτος υποδύεται τον ομοφυλόφιλο γιο του Ακύλα στην σειρά «Άγριες Μέλισσες», μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο του Λευτέρη Μεγαρίτη αλλά και για την σκηνή που ανταλλάσσει ένα φιλί με τον συμπρωταγωνιστή του.

«Το ήξερα εξαρχής ότι ο ρόλος θα πάει προς αυτή την κατεύθυνση. Για το φιλί το έμαθα μετά από λίγο καιρό όταν πήρα τα σενάρια. Στην Ελλάδα δεν νομίζω ότι έχουμε αποβάλει ακόμα την ομοφοβία μας. Δεν είχα πρώτες σκέψεις. Συζητήσαμε για τον ρόλο και είπα “ωραία γουστάρω”. Ο Πέτρος και η Μελίνα μου έχουν χαρίσει έναν υπέροχο ρόλο που έχει να πει πολλά όχι μόνο για τη σεξουαλικότητα. Δεν μου λέει κάτι η σεξουαλικότητα του ρόλου.

Όταν ανοίγεις την τηλεόραση και βλέπεις τίτλο “η Δρόσω ερωτεύεται έναν… γκέι” με κεφαλαία ήταν προσβλητικό. Όταν διαβάζω λεζάντες “ο Δημήτρης θα φιληθεί με τον τάδε” χρωματίζεις τον άλλον. Αγαπάμε πολύ τον κιτρινισμό στη χώρα μας. Τα μηνύματα που πήρα για το φιλί σε πολύ μεγάλο βαθμό ήταν υπέρ και ξάπλωσα με χαρά ότι κάτι αλλάζει. Ένιωσα ότι κάτι κάνω όχι μόνο εγώ αλλά και ο Λευτέρης (σ.σ. Χαρίτος) και η σειρά. Η γενιά μου και οι παρέες μου κάπως έχουμε αποβάλλει την ομοφοβία», ανέφερε ο Δημήτρης Τσικλής.