Όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την απώλεια των γονιών του, την προσωπική του ζωή και τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη

Όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την απώλεια των γονιών του, την προσωπική του ζωή και τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Τι Λες Τώρα!», παραχώρησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια των γονιών του, την προσωπική του ζωή αλλά και τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.

«Δεν το έχω αντιμετωπίσει, δεν το έχω ξεπεράσει. Το έχω κλειδωμένο σε ένα δωμάτιο, κλεισμένο καλά εκεί και δεν το έχω δει. Μου σκάνε οι αναμνήσεις, οι τελευταίες μας στιγμές και φρικάρω. Ζορίζομαι. Μου λείπουν πολύ…», είπε ο Δημήτρης.

Ενώ σχετικά με την ατάκα του Σταμάτη, από την ραδιοφωνική εκπομπή που κάνουν παρέα, ότι έχει να κάνει 2,5 χρόνια σεξ, ο παρουσιαστής τόνισε: «Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Ο Σταμάτης με έφερε σε δύσκολη θέση για την αποχή μου από το σεξ. Οι τίτλοι ότι έχω να κάνω 2,5 χρόνια σεξ με έκαναν να ντραπώ! Όχι δεν ισχύει, δόξα το Θεό. Είμαι 2,5 χρόνια μόνος μου. Το απήλαυσα, τώρα νιώθω την ανάγκη να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου».

«Επέστρεψα στην Ελένη, είναι ανέλπιστο αυτό που ζω. Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας άνθρωπος που όλοι θέλουμε να γίνουμε επαγγελματικά» δήλωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.

Τέλος, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ρωτήθηκε για το αν θα συμμετείχε στο Survivror, ξεκαθαρίζοντας: «Παναγίτσα μου, σε παρακαλώ, βοήθησε με! Μη με φέρεις στη θέση να πάω στο Survivor!. Πουλάς ένας κομμάτι του εαυτού σου, που δεν θα το εξέθετες υπό άλλες συνθήκες, για τα χρήματα. Παρακαλώ τον Θεό να μη με φέρει σε αυτή τη θέση, αν με φέρει θα το κάνω. Δεν θεωρώ ότι είναι αναξιοπρεπές, είναι ένα αλισβερίσι που δεν θα επέλεγα να κάνω».