Όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την αποχώρηση του Σταμάτη Din Dan Done από το “Mappes Show” και ο λόγος που δεν έχουν μιλήσει ακόμη

Όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την αποχώρηση του Σταμάτη Din Dan Done από το "Mappes Show" και ο λόγος που δεν έχουν μιλήσει ακόμη

Καλεσμένος στην εκπομπή “After Dark” με τον Θέμη Γεωργαντά, βρέθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων μίλησε πρώτη φορά για την αποχώρηση του επί χρόνια συνεργάτη του, Σταμάτη Din Dan Done από την ραδιοφωνική εκπομπή τους “Mappes Show”.

Παράλληλα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε τον λόγο που οι δυο τους δεν έχουν ξαναμιλήσει ακόμα.

«Αποχώρησε μετά από 13 χρόνια που ήμασταν μαζί. Στο Mappes Show πάντα ήταν ο καθένας ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει και ειδικά ο Σταμάτης, αλλά δεν το περίμενα. Φρίκαρε, δεν ήθελε να συνεχίσει άλλο το ραδιόφωνο και νομίζω ότι ήθελε λίγο να ηρεμήσει, γιατί όντως εμείς είμαστε μια εκπομπή που είμαστε πολύ βιωματική.

Όχι, δεν έχω μιλήσει μαζί του. Δεν έχω κάτι να κρύψω. Όταν έφυγε, εννοείται πως του έδωσα τον χρόνο του και ήμασταν χαρά και δεν έγινε κάτι. Του έδωσα τον χρόνο για να ηρεμήσει και μετά να μιλήσουμε, μπορεί να μην ήθελε σε εκείνη την φάση και μπορεί να του έφταιγα και εγώ κάπου, χωρίς να έχει γίνει κάποια φασαρία.

Προτεραιότητα ήταν να στήσουμε την εκπομπή, να δούμε τι θα γίνει, να πάει στην επόμενη φάση και να δούμε με ποια μορφή θα πήγαινε στην επόμενη φάση, γιατί εμείς δεν θέλαμε να αντιγράψουμε τον εαυτό μας και να βρούμε τον επόμενο Σταμάτη. Συνειδητοποίησα λοιπόν μέρα με την μέρα, ώρα με την ώρα, ότι με αυτό που έγινε, απροειδοποίητα, βρέθηκα σε μια πάρα πολύ δυσμενή θέση χωρίς λόγο.

Στην αρχή της σεζόν, πριν από έναν ραδιομαραθώνιο, με έφερε σε μια πολύ δύσκολη θέση να πρέπει να μαζέψω τα κομμάτια μου, να δω τι θα γίνει και δεν ήμουν έτοιμος να πάρω αυτές τις αποφάσεις. Χωρίς να μπορώ να κάνω δοκιμαστικά, γιατί η εκπομπή έτρεχε.

Με λίγα λόγια με ζόρισε πάρα πολύ και δεν είμαι σε φάση τώρα να μιλήσω καθόλου. Μόλις ηρεμήσω και συναρμολογήσω αυτό που έγινε θρύψαλα, δεν έχω κανένα θέμα να το συζητήσουμε. Τώρα δεν είμαι σε φάση. Τώρα πρέπει να μαζέψω και να σφουγγαρίσω τα νερά που έκανε» ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.