Όσα είπε ο Δημήτρης Κοργιαλάς για τη μάχη με τις κρίσεις πανικού και ο λόγος που δεν διατηρεί επαφές με την Ευρυδίκη

Όσα είπε ο Δημήτρης Κοργιαλάς για τη μάχη με τις κρίσεις πανικού και ο λόγος που δεν διατηρεί επαφές με την Ευρυδίκη

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», παραχώρησε ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σχόλια που άκουγε για την σεξουαλικότητά του, στην Ευρυδίκη και τον λόγο που δεν μιλάνε, στην κατάθλιψη και στις κρίσεις πανικού που βίωσε.

«Τα media, ειδικά πιο παλιά, με παρεξηγούσαν πάρα πολύ. Μπορεί να βάφεσαι, μπορεί το οτιδήποτε… Όλο αυτό το πράγμα, υπήρχε ένα κυνηγητό από πίσω το οποίο εμένα δεν με ένοιαξε ποτέ. Το κακό είναι που βλέπω ακόμα και τώρα να προσπαθούν να προστατέψουν τα παιδιά τους να μη γίνουν ομοφυλόφιλοι. Δηλαδή έλεος! Είμαστε πια στο 2022. Εμένα με έλεγαν επί καθημερινής βάσεως που εν τω μεταξύ καμία σχέση» δήλωσε ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Ενώ σχετικά με την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα για την Ευρυδίκη, εξομολογήθηκε: «Η πρώτη μου γυναίκα, η Δήμητρα, δεν καταλαβαίνω γιατί μου μιλάει ακόμα; Με τόσα που πέρασε… Η Ευρυδίκη έχει δίκιο σε αυτό που είπε. Αν δεν έχεις ένα παιδί, δεν έχεις κάτι να σε κρατάει δίπλα στον άλλον για ποιο λόγο να έχεις επαφή; Ειδικά όταν έχεις κάνει και έναν γάμο. Τι να κάνει, να πάρει εμένα τηλέφωνο; Έχει τον άντρα της να περνάει καλά».

«Ήταν τρία χρόνια πολύ δύσκολα. Οι γύρω μου περνάγανε χειρότερα. Ξεκίνησε από ένα έμφραγμα που έπαθε ο πατέρας μου. Επειδή πάντα είμαι χαλαρός και δεν καταλαβαίνω τίποτα, με χτύπησε λίγο άσχημα. Οι κρίσεις πανικού είναι πολύ άσχημο. Αυτό το πράγμα που νομίζεις ότι πεθαίνεις κάθε μέρα…» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Κοργιαλάς για την ψυχική του υγεία και τις δυσκολίες που πέρασε.