Όσα είπε ο Χάρης Ρώμας για την νέα του σχέση λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του

Όσα είπε ο Χάρης Ρώμας για την νέα του σχέση λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του

Καλεσμένος στην εκπομπή “Open Weekend” της Ελένης Τσολάκη, βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας.

Ο  ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο χωρισμό του μετά από δέκα χρόνια, ενώ αποκάλυψε πως βρίσκεται πλέον σε μια νέα σχέση.

«Η σχέση μου δεν μεταπείστηκε στο να κάνει το εμβόλιο και χωρίσαμε. Δεν είναι αργά μετά από ένα χωρισμό να βρεις μια νέα σχέση μέχρι το τέλος της ζωής σου. Εδώ, μετά από δέκα χρόνια, άνοιξε μια πόρτα και λες “υπήρχε και αυτή η πτυχή;”. Εγώ κάνω μακροχρόνιες σχέσεις, μου αρέσουν οι σχέσεις.

Μου αρέσει να ξέρω ότι υπάρχει εκεί ένας ώμος που θα γύρω το κεφάλι μου. Είμαι ένας δυνατός άνθρωπος, αλλά δεν υπάρχει πιο μεγάλη άντληση δύναμης από αυτό τον ώμο που για πέντε λεπτά γέρνεις το κεφάλι σου και σηκώνεσαι τριπλά δυνατός. Το 2021 ήταν για μένα η χρονιά της αλλαγής», είπε ο Χάρης Ρώμας.

Ενώ στη συνέχεια, ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε στη νέα του σχέση: «Ο Άγιος Βασίλης μας έφερε νωρίτερα μια σχέση. Την έφερε νωρίτερα, όχι ότι το έψαχνα, να το ξεκαθαρίσω αυτό γιατί πολλοί σου λένε ότι… βγήκες στη γύρα κατευθείαν με το που χώρισες; Αυτό το φέρνει η τύχη, το φέρνει η μοίρα, έρχεται μπροστά σου. Θα δούμε κιόλας γιατί πρέπει να είσαι επιφυλακτικός όταν βγαίνεις από μια σχέση δέκα χρόνων. Αυτό που μου άρεσε στη νέα μου σχέση ήταν που μου είπε, όχι σ’ αγαπώ, όχι μου αρέσεις, όχι σε ονειρεύομαι, αλλά ήταν η στιγμή που μου είπε σε πιστεύω».