Όσα είπε ο Χάρης Γιακουμάτος για το χωρισμό, τη σχέση σήμερα με την πρώην σύζυγό του και τη συνεπιμέλεια

Όσα είπε ο Χάρης Γιακουμάτος για το χωρισμό, τη σχέση σήμερα με την πρώην σύζυγό του και τη συνεπιμέλεια

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Δύο στη 1”, παραχώρησε ο Χάρης Γιακουμάτος.

Ο Χάρης Γιακουμάτος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό από την πρώην σύζυγό του, Μαρία και στο θέμα της συνεπιμέλειας.

«Όταν είναι να χωρίσεις με τον άνθρωπό σου, το σκέφτεσαι χίλιες φορές κι ειδικά αν έχεις παιδί γιατί δεν θέλεις να προσφέρεις μια κακή ζωή στο παιδί σου ή να πάρεις μια απόφαση στιγμιαία. Καλώς ή κακώς στην ελληνική κοινωνία ο πατέρας υφίσταται σαν πατέρας, όταν είναι μέσα στον γάμο. Όταν χωρίζει, ξαφνικά δεν έχει δικαιώματα. Μέχρι να έρθει ο νόμος της συνεπιμέλειας, οι πατεράδες ήταν κάτι υποδεέστερο στην κοινωνία μας. Δόξα τω Θεώ ήρθε ο νόμος της συνεπιμέλειας για να βάλει μια ισορροπία σε αυτήν την κατάσταση.

Με την πρώην σύζυγό μου έχουμε καταφέρει μέσα σε αυτά τα χρόνια, που είμαστε χωρισμένοι, να χτίσουμε μια ωραία σχέση και να μην χρειαζόμαστε καν την συνεπιμέλεια. Φροντίσαμε να μην έχουμε καμία έκρηξη ποτέ μπροστά στο παιδί, αλλά να έχουμε και τις ελάχιστες δυνατές εκρήξεις μεταξύ μας. Το δούλεψα πολύ μέσα μου και μίλησα με ψυχολόγους… Έβαλα στην σκέψη μου το παιδί…» , είπε ο Χάρης Γιακουμάτος.