Όσα είπε ο Andrew Lambrou για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν τον τελικό της Eurovision

Όσα είπε ο Andrew Lambrou για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν τον τελικό της Eurovision

Συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” και την Όλγα Λαφαζάνη, παραχώρησε ο Andrew Lambrou που εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision 2023.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν ανέβει στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού.

Μάλιστα, ο Andrew Lambrou αναφέρθηκε και στο 4άρι που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο.

«Είμαι πολύ ευγνώμων που είχα αυτή την ευκαιρία. Κάθε μέρα έκανα ασκήσεις φωνητικής για να αποφορτιστώ, πήγαινα κατά καιρούς στο γυμναστήριο για να απελευθερωθώ σωματικά και πνευματικά. Οι γονείς μου ήταν μέσα στο στάδιο το βράδυ της Eurovision, ο παππούς και η γιαγιά μου είδαν την εμφάνισή μου από το σπίτι. Έκλαιγαν από χαρά όλη την ώρα. Το πρώτο τηλεφώνημά μου ήταν στη γιαγιά και στον παππού μου που ήταν στην Αυστραλία», είπε ο Andrew Lambrou.

Όσο για τους “4” βαθμούς της Ελλάδας, ο τραγουδιστής σχολίασε: «Αυτά τα πράγματα δεν απασχολούν το μυαλό μου. Το κοινό της Ελλάδας μού έδωσε 12 πόντους. Μου έστειλαν όμορφα μηνύματα και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος από αυτό. Φυσικά θα ήταν υπέροχο να είμαι στη 10άδα αλλά είμαι χαρούμενος που τερμάτισα στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας και ότι όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ υπερήφανοι γι’ αυτό που κατάφερα».

Επίσης ο Andrew Lambrou αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στον τελικό της Eurovision, λέγοντας: «Την ημέρα του τελικού είχα μία έντονη ενόχληση στο πίσω μέρος του λαιμού, όπως νιώθεις όταν ετοιμάζεσαι να αρρωστήσεις και είπα από μέσα μου «αποκλείεται!». Το απομόνωσα τελείως και βγήκα στη σκηνή σαν να μην υπάρχει πόνος. Μόλις ολοκλήρωσα την εμφάνισή μου, το σώμα μου άρχισε να καταρρέει. Το ταξίδι της επιστροφής ήταν σκέτη ταλαιπωρία και μόλις προσγειώθηκα στο Σίδνεϋ πήγα αμέσως στο κρεβάτι μου καθώς το σώμα μου δεν άντεχε άλλο. Τώρα όμως έχω αναρρώσει πλήρως».