Όσα είπε ο Αλέξης Τζόρβας για την απόφαση του να αφήσει την Αθήνα και να γίνει αγρότης

Όσα είπε ο Αλέξης Τζόρβας για την απόφαση του να αφήσει την Αθήνα και να γίνει αγρότης

Στον Άσωπο Λακωνίας όπου διατηρεί τους δικούς του αμπελώνες ο Αλέξης Τζόρβας με τη σύζυγό του Χρυσαυγή Ατσιδάκου και τα παιδιά τους, βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και η Δήμητρα Καλφούντζου.

Ο πρώην τερματοφύλακας μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφασή του να ζήσει μακριά από την πρωτεύουσα, στα μέρη της συζύγου του η οποία πηγαινοέρχεται λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

«Βρέθηκα στη Λακωνία ως ερωτικός μετανάστης αφού η σύζυγος μου κατάγεται από εδώ. Τις εκτάσεις που έχουμε εδώ τις καλλιεργούμε εγώ, η Χρυσαυγή και τα δυο παιδιά μας, ο Μάξιμος και η Ίρις. Τους μαθαίνουμε την τέχνη μας και ας μην την ακολουθήσουν. Είναι θεϊκό ότι μαθαίνεις στα παιδιά σου μια τέχνη και τους δημιουργείς αναμνήσεις στο χώμα», εξομολογήθηκε ο Αλέξης Τζόρβας.

«Ο Αλέξης δεν είναι από τη Λακωνία αλλά πια ζει εδώ περισσότερο από εμένα», είπε με τη σειρά της η Χρυσαυγή Ατσιδάκου και πρόσθεσε: «Ενώ σταμάτησε το ποδόσφαιρο θα είχαμε πάλι απόσταση. Τότε έρχεται η ώρα της επιλογής. Θα μπορούσα να του πω δεν αντέχω, ή κάνε το σε στηρίζω. Αυτή την περίοδο υπάρχει πολλή κίνηση στην οικογένεια μας, γιατί οι βάση και των δυο μας είναι ανάμεσά στην Αθήνα και τη Λακωνία. Ο Αλέξης έχει ρίξει πολλή δουλειά. Κάνει και εργασίες που άλλοι δεν θα καταδέχονταν».

Ενώ ο Αλέξης Τζόρβας συμπλήρωσε στη συνέχεια: «πρέπει να δεις την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα χεριά μου. Αν δεν ήμουν αγρότης δεν θα μπορούσα να πουλάω προϊόντα. Το ελαιόλαδο που παράγουμε είναι ήδη στην αγορά, τώρα βγαίνουν οι ελιές Καλαμών και έρχεται και το κρασί. Το ταμπού “μην μπω στα χωράφια” το διασκεδάζω. Στην ηλικία μου δεν με απασχολεί τίποτα».