Όσα είπε η Βίκυ Καγιά για τον λόγο της αποχώρησής της από το GNTM και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Όσα είπε η Βίκυ Καγιά για τον λόγο της αποχώρησής της από το GNTM και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Καλεσμένη στην εκπομπή «Breakfast@star», βρέθηκε η Βίκυ Καγιά.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του GNTM, στην αποχώρησή της από τον τέταρτο κύκλο του reality, αλλά και στην αντικαταστάτριά της, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

«Νιώθω καλά που άλλαξα ομάδα. Μέχρι να καταφέρω να βγάλω από το στομάχι μου και από την καθημερινότητά μου το GNTM και να πω ότι για λόγους και προσωπικούς και επειδή υπήρχε κι ένα άλλο πρότζεκτ πρέπει να λείψω, έπαθα διάφορα ψυχοσωματικά, δεν ήμουν καλά. Δεν ήμουν καλά μέχρι να το καταλάβω, να το πούμε, να το νιώσω, να το αισθανθώ, να το δεχτώ.

Μετά το τέλος της προηγούμενης σεζόν το αποφάσισα γιατί είχε να κάνει και με μένα που είχα πάρα πολύ κουραστεί, δέχτηκα και τη νέα πρόταση, είμαι και μαμά, ήθελα να κάτσω κι ένα καλοκαίρι με τα παιδιά. Δυστυχώς ο προγραμματισμός έπρεπε να προχωρήσει όπως προχωράει και δεν υπήρχε άλλη επιλογή από τη δική μου την πλευρά», είπε η Βίκυ Καγιά και πρόσθεσε:

Για μένα ήταν η ώρα να σταματήσω. Δεν έγινε εύκολα, έγινε όμως. Μου λείπει από την άποψη του να είμαι εκεί και να βλέπω τα μοντέλα, τα πολύωρα γυρίσματα και όλο το καλοκαίρι που δουλεύουν τα παιδιά ασταμάτητα, δεν μου έλειψε. Είχα πέντε χρόνια να κάνω διακοπές και είχα ανάγκη να ξεκουραστώ.

Δεν ήταν και λίγη η πρόταση για το DWTS, με σήκωσε από τη θέση μου, χόρεψα πριν μου το πουν. Φυσικά και έχω δει GNTM φέτος. Ήταν πάρα πολύ ωραίο. Ήταν μοναδική εμπειρία του να κάτσεις να το δεις από τον καναπέ. Ήμουν για πρώτη φορά τηλεθεατής του GNTM.

Έχει τελείως διαφορετική δυναμική με την Ισμήνη. Η Ισμήνη κάνει πολύ καλά τη δουλειά της, αλλά δεν την ξέρω τώρα. Την ξέρω 20 χρόνια. Εμένα μου άρεσε πολύ γιατί είναι ο εαυτός της. Δίνει κάτι διαφορετικό στο τραπέζι», ανέφερε η Βίκυ Καγιά.