Όσα είπε η Θωμαή Απέργη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την έκανε να εγκαταλείψει το τραγούδι

Όσα είπε η Θωμαή Απέργη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την έκανε να εγκαταλείψει το τραγούδι

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Θωμαή Απέργη.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μοιράστηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την υγεία της και τις κρίσεις επιληψίας που αντιμετώπισε, αλλά τελικά κατάφερε να ξεπεράσει.

«Ήταν επιτακτικό να σταματήσω τη δουλειά. Παλιότερα ήταν ταμπού να το συζητάς αλλά πλέον μπορούμε να μιλάμε ανοιχτά γι’ αυτό. Έχει να κάνει με επιληψία. Το είχα από τα 18, από τότε που πήγα να σπουδάσω. Από τότε που με γνώρισε ο κόσμος το είχα αυτό το πρόβλημα και δεν το ήξερε κανείς. Όταν αποφάσισα να κάνω αυτό το off από τη δουλειά, είχα φτάσει σε σημείο να έχω τέσσερις κρίσεις τη μέρα…

Πάθαινα συνήθως μια κάθε πρωί και ακολουθούσαν κι άλλες μέσα στη μέρα. Είναι σοβαρό, αλλά υπάρχουν αγωγές που μπορούν να βοηθήσουν και το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι ότι μπορείς να ζήσεις μια φυσιολογική ζωή. Μου βγήκε μόλις πήγα να σπουδάσω μαζί με τον θυρεοειδή μου. Πάντα ήξερα ότι ευθύνεται η αϋπνία, η κούραση και το άγχος. Το παρήγορο και ευτυχές είναι ότι προσωπικά έχοντας υιοθετήσει έναν πιο ήρεμο τρόπο ζωής, έχω να πάθω κρίση επιληψίας δυο χρόνια.

Έγραφαν ότι τα παράτησα όλα για τον έρωτα αλλά εντάξει, δεν ήξεραν ότι εμένα μου συνέβαινε αυτό. Δε με στεναχώρησε κάτι γιατί είχα καταλάβει από την αρχή ότι αν θέλεις να κάνεις αυτή τη δουλειά, θα ακούσεις και θα διαβάσεις πολλά. Κι αυτοί οι άνθρωποι τη δουλειά τους κάνουν, οπότε η δημοσιότητα στον βαθμό που την έχω βιώσει δε με ενόχλησε» είπε η Θωμαή Απέργη.

Ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής η Θωμαή Απέργη αποκάλυψε πως πέρασε την καραντίνα στην Τήνο, όπου εργαζόταν ως σερβιτόρα:

«Ήμουν δυο χρόνια στην Τήνο. Δούλευα εκεί σε ένα καφέ, έκανα τα πάντα από σέρβις μέχρι και καφέ έφτιαχνα. Με βοήθησε πάρα πολύ αυτό που έκανα. Με γείωσε… Με βοήθησε πάρα πολύ όλο αυτό να εξελιχθώ σαν άνθρωπος».