Όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον γάμο της με τον Θέμη Σοφό και τα αρνητικά σχόλια στα social media

σταμ-250x250.jpg

Συνέντευξη στην εκπομπή «Δυο στη Μία» και τη Ζωή Κρονάκη, παραχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Θέμη Σοφό, την πιο δύσκολη τηλεοπτική της στιγμή αλλά και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media και πως τα αντιμετωπίζει.

«Για εμένα ο πιο ωραίος τίτλος τιμής είναι να πουν ότι “Η Σταματίνα είναι καλό παιδί”. Το Happy Day από την πρώτη σεζόν μέχρι και σήμερα τερματίζει πρώτο στο δυναμικό κοινό. Αυτό είναι μεγάλη τιμή και χαρά. Θέλει ψυχραιμία όμως… Θέλει τσαχπινιά η ψυχαγωγία. Μπορεί να έχω γίνει 40 χρονών αλλά νιώθω 20. Όταν με βλέπουν έξω μου λένε ότι είμαι σαν κοριτσάκι» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια αποκάλυψε: «Η πιο δύσκολη τηλεοπτική στιγμή ήταν όταν ο τότε πρόεδρος Δημήτρης Κοντομηνάς είχε βγει στον αέρα της εκπομπής. Ήρθε σε μια ευθεία κόντρα με τον Δημήτρη Παπανώτα. Εκείνη την ώρα έπρεπε να σκεφτώ και το ότι είμαι εργαζόμενη του Alpha αλλά και ότι πρέπει να υπερασπιστώ τον συνεργάτη μου. Έπρεπε να βρω την ισορροπία και να μη προσβάλλω τον εργοδότη μου, δεν το θυμάμαι σαν μια εύκολη τηλεοπτική στιγμή».

Παράλληλα η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Διαβάζω τα σχόλια στα social media και απαντάω. Είχα απαντήσει σε ένα σχόλιο για την κοντή φούστα».

Ενώ σχετικά με γάμο της με τον Θέμη Σοφό, η παρουσιάστρια αποκάλυψε: «Ο Θέμης Σοφός ήρθε στη ζωή μου τη στιγμή που και ηλικιακά και συναισθηματικά ένιωθα έτοιμη να δημιουργήσω το σπίτι και την οικογένεια μου. Είχα κατασταλάξει, ξέρεις τι ψάχνεις, τι σε κάνει ευτυχισμένη και όλα αυτά τα βρήκα στο πρόσωπο του Θέμη. Σοβαρή κρίση δεν έχουμε περάσει, δεν μπορώ να σου πω ότι σε αυτά τα χρόνια που είμαστε παντρεμένοι φτάσαμε σε ένα δύσκολο σημείο. Υπάρχει η γκρίνια της καθημερινότητας, διακυμάνσεις, κάποιες φάσεις μπορεί να μην είναι τόσο καλές όσο οι άλλες, αυτό νομίζω είναι ανθρώπινο και συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια που έχουν παιδιά. Ο Θέμης δεν είναι άνθρωπος των καβγάδων. Είναι ψύχραιμος. Δεν έχουμε συγκρούσεις».