Όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το γάμο της, την επόμενη σεζόν και τον ανταγωνισμό με την Ελεονώρα Μελέτη

Όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το γάμο της, την επόμενη σεζόν και τον ανταγωνισμό με την Ελεονώρα Μελέτη

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Σου – Κου Family», παραχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή λίγο μετά το τέλος του “Happy Day” για τη φετινή σεζόν.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την ερχομένη σεζόν, για την Ελεονώρα Μελέτη που θα βρίσκεται απέναντί της στο Mega, αλλά και την οικογένειά της.

«Σε μια δύσκολη χρονιά με κορονοϊό με τηλεργασία, τηλεμαθήματα, δυσκολίες, περίεργη ψυχολογία και του κόσμου και δική μας, καταφέραμε να έχουμε τον ρυθμό μας, να είμαστε καλά και να είμαστε πρώτοι στη ζώνη προβολής μας. Αυτό για εμάς είναι πολύ τιμητικό γιατί όντως είναι πολλές οι σεζόν και αυτό σου δίνει μια αίσθηση οικειότητας και ασφάλειας, αλλά κάθε Σεπτέμβρη κόβεις το νήμα από την αρχή. Ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Φεύγουμε για διακοπές γνωρίζοντας ότι ξεκινάμε στις αρχές Σεπτέμβρη αλλά δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα το πότε… Ο σταθμός θέλει να αρχίσει να κάνει ένα ταυτόχρονο λανσάρισμα των εκπομπών. Είμαι πολύ καλά και απολαμβάνω αυτό που κάνω, αν και μου έχει γίνει συζητήσεις και άλλα κόνσεπτ. Θέλω να συνεχίσω να ξυπνάω το πρωί, να πίνουμε το καφεδάκι μας με τους φίλους μας, να λέμε τα νέα μας και να μεταδίδουμε ωραία και χαρούμενη διάθεση…

Εύχομαι καλή επιτυχία στην Ελεονώρα Μελέτη που θα είναι απέναντί μας τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ανυπομονώ και για αυτή τη συμπόρευση στους τηλεοπτικούς πίνακες. Γενικά εγώ είμαι της λογικής του ότι τους σεβόμαστε όλους και δε φοβόμαστε κανέναν. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του με αξιοπρέπεια. Μακάρι να πηγαίνουμε όλοι καλά. Εγώ είμαι της λογικής να πηγαίνουν όλοι καλά και εγώ λίγο καλύτερα. Το ιδανικό μου. Σέβομαι όλους τους συναδέλφους. Η Ελεονώρα είναι μια πολύ άξια παρουσιάστρια. Έχουμε πιει και έναν καφέ, έχουμε πει και δυο κουβέντες και της εύχομαι κάθε επιτυχία σε εκείνη και την ομάδα της.

Πέρσι γίνανε πολλές αλλαγές πίσω από τις κάμερες, αλλά το μπροστά από τις κάμερες το έχουμε βρει, οπότε δεν θα έχουμε κάποια αλλαγή», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.