Όσα είπε η Σοφία Παυλίδου για τα παιδιά της και τις καταγγελίες στο θέατρο

Όσα είπε η Σοφία Παυλίδου για τα παιδιά της και τις καταγγελίες στο θέατρο

Καλεσμένη στην εκπομπή «Open Weekend» της Ελένης Τσολάκη, βρέθηκε η Σοφία Παυλίδου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την καταγγελία που έχει κάνει στο ΣΕΗ σχετικά με την σωματική κακοποίηση που δέχτηκε από γνωστό ηθοποιό.

«Δεν με θυμώνει που το δικό μου περιστατικό δεν έγινε δεκτό από την κοινωνία μας γιατί δεν ήταν έτοιμη. Με χαροποιεί που τώρα άλλαξαν τα πράγματα. Δε με θυμώνει γιατί ούτε ήταν σκοπός μου να ξεκινήσω κάποιο κίνημα, ούτε μου πέρασε από το μυαλό κάτι τέτοιο. Δέχτηκα μία δράση και είχα μία αντίδραση. Δεν με ευχαρίστησε το γεγονός ότι εγώ μίλησα δύο φορές και αυτό δεν ήταν αρκετό γιατί έπρεπε να βγαίνω κάθε μέρα.

Από τη στιγμή που δεν μιλούσα εγώ, δόθηκε βήμα στον θύτη και μιλούσε κι έλεγε –πέρα από τις ανακρίβειες- πράγματα τα οποία σήμερα δεν θα τα ακούγαμε. Δεν ξέρω αν μου στοίχισε επαγγελματικά όλο αυτό. Δεν ξέρω πώς μπορεί να σκέφτεται ένας σκηνοθέτης ή παραγωγός. Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν ξέρω αν θα φτάσει αυτή η καταγγελία στο ΣΕΗ. Γιατί τη στιγμή που σκεφτήκαμε να γίνει αυτό, ήταν η στιγμή που άλλες πολύ πιο δυνατές και ποινικά κολάσιμες υποθέσεις ήταν πολύ σοβαρές. Σκεφτήκαμε ότι αυτό ήταν το πρωτεύον. Σοκαριστήκαμε κι εμείς», ανέφερε η Σοφία Παυλίδου.

Ενώ στη συνέχεια η Σοφία Παυλίδου μίλησε για τους γιους της αλλά και για το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο.

«Η μοναξιά είναι απολαυστική γιατί απολαμβάνω πια απενοχοποιημένα τον χρόνο μου. Πήγα σε ψυχολόγο για να καταφέρω να διαχειριστώ πώς ήθελα να χωρίσω. Είναι μακρινά όλα αυτά, γιατί έχουν περάσει έξι χρόνια».