Όσα είπε η Σοφία Δανέζη για την σχέση της με τον Δημήτρη Κεχαγιά

Όσα είπε η Σοφία Δανέζη για την σχέση της με τον Δημήτρη Κεχαγιά

Καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου, βρέθηκε η Σοφία Δανέζη.

Η πρώην παίκτρια του «Big Brother» αναφέρθηκε σε πολλά, μίλησε για την συμμετοχή στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού», αλλά και για την σχέση της με τον Δημήτρη Κεχαγιά.

«Είμαι πολύ έντονος χαρακτήρας, αλλά είμαι ο εαυτός μου δεν άλλαξα μέσα στο παιχνίδι. Το ότι είμαι έντονος χαρακτήρας δεν σημαίνει ότι φωνάζω συνέχεια στη ζωή μου. Υπήρχε ένταση μέσα στο παιχνίδι, είμαι ένα ήρεμος άνθρωπος δεν φωνάζω συνέχεια. Σε κάποιες καταστάσεις πρέπει να φωνάζω».

Μάλιστα, η Σοφία Δανέζη μίλησε και για την σχέση της με τον Δημήτρη Κεχαγιά: «Στην περίπτωση την δική μου με τον Δημήτρη, να σου πω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που τον γνώρισα. Με στήριξε μέσα στο παιχνίδι και τον στήριξα και εγώ. Ήμασταν ομάδα, είμαστε δύο παιδιά που ουσιαστικά ταιριάζουμε. Οι απόψεις μας όλα» και συμπλήρωσε:

«Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που εμπιστεύτηκα στο παιχνίδι. Τα λέγαμε όλα και δεν κάναμε κουτσομπολιά. Με τον Δημήτρη μιλάμε κάθε μέρα, βλεπόμαστε κάθε μέρα και με στηρίζει ακόμη. Ο Δημήτρης συνεχίζει να είναι ο άνθρωπος που με στήριζε μέσα στο παιχνίδι αλλά και έξω».