Όσα είπε η Shaya για το bullying στη ζωή της, τη γνωριμία με τον σύζυγό της και το παρασκήνιο πίσω από την πρόταση γάμου

Όσα είπε η Shaya για το bullying στη ζωή της, τη γνωριμία με τον σύζυγό της και το παρασκήνιο πίσω από την πρόταση γάμου

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”, παραχώρησε η Shaya.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο bullying την γνωριμία με τον σύζυγό της αλλά και πως της έκανε πρόταση γάμου.

«Μου έχουν φερθεί άσχημα αρκετές φορές. Κάποιες φορές δεν ξέρουμε τι ζητάμε ούτε εμείς οι ίδιοι, οπότε δεχόμαστε καμία φορά να μας φέρονται άσχημα και να μην αντιδράμε και να νομίζουμε ότι είναι φυσιολογικό. Αλλά έμαθα αρκετά γρήγορα να μην δέχομαι τέτοιες συμπεριφορές και μίλησε και με ειδικό, επειδή ένιωθα μπερδεμένη» δήλωσε η Shaya και πρόσθεσε:

«Έχω βιώσει και bullying, είχα διαφορετικό χρώμα και διαφορετικό μαλλί, οπότε ήμουν πάντα αυτή που θα πείραζαν, αλλά εγώ ένιωθα καλά».

Τέλος, η Shaya εξομολογήθηκε πως γνώρισε τον άντρα της αλλά και την στιγμή που την ζήτησε σε γάμο λέγοντας:

«Με τον άνδρα μου γνωριστήκαμε και ερωτευτήκαμε στο κέντρο διασκέδασης που δούλευα. Η πρόταση γάμου έγινε πάρα πολλές φορές. Ο άντρας μου είχε σκεφτεί πάρα πολλές ιδέες για το τρόπου που θα μου κάνει την πρόταση και τελικά έγινε στο σπίτι με πιτζάμες».