Όσα είπε η Ρέα Τουτουνζή για το θάνατο της μητέρας της, το διαζύγιο και το λόγο που δεν έκανε παιδί

Όσα είπε η Ρέα Τουτουνζή για το θάνατο της μητέρας της, το διαζύγιο και το λόγο που δεν έκανε παιδί

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», παραχώρησε η Ρέα Τουτουνζή.

Η ηθοποιός και πρώην μοντέλο, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, ενώ περιέγραψε και τη ζωή της μετά τον χωρισμό από τον πρώην σύζυγό της.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, ξαναγνωρίζω τον εαυτό μου. Ήμουν σε έναν γάμο 10 χρόνια. Ήταν μια συνειδητή απόφαση και υπάρχει πάρα πολύ αγάπη μεταξύ μας, υπάρχει φιλία μεγάλη, αυτοεκτίμηση, σεβασμός», είπε η Ρέα Τουτουνζή.

Ενώ για το γεγονός ότι δεν έχει κάνει παιδί, η Ρέα Τουτουνζή ανέφερε: «Βασικά δεν χτύπησε ποτέ το καμπανάκι. Αυτό το καμπανάκι που λένε δεν το άκουσα ποτέ. Δεν το έχω μέσα μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπώ τα παιδιά, τα αγαπώ πάρα πολύ και θεωρώ ότι είναι και πιο τίμιο. Υπάρχουν και άνθρωποι που κάνουν πράγματα που δεν θέλουν να κάνουν, επειδή τους αναγκάζει η κοινωνία να τα κάνουν για τους γονείς και μετά ταλαιπωρούνται».

«Ήταν πολύ δύσκολο που έμεινα χωρίς μαμά στα 11 χρόνια μου, αλλά η ζωή σου παίρνει και σου δίνει. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, αλλά μου έδωσε μια γιαγιά, φίλους και φίλες που τους έχω στη ζωή μου ακόμα και σήμερα. Δεν ξεπερνιέται ποτέ αυτή η απώλεια», εξομολογήθηκε η Ρέα Τουτουνζή.