Όσα είπε η Νίνα Λοτσάρη για τον σύντροφο της, την ηλικία και τη σχέση με τον πατέρα των παιδιών της

Όσα είπε η Νίνα Λοτσάρη για τον σύντροφο της, την ηλικία και τη σχέση με τον πατέρα των παιδιών της

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη, παραχώρησε η Νίνα Λοτσάρη.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύντροφό της, στην ηλικία της, στη δουλειά της στον πατέρα των παιδιών της αλλά και την σχέση της με τον χρόνο.

«Βεβαίως και έχω νιώσει απόρριψη στον χώρο. Η μεγαλύτερή μου ανασφάλεια για τον χώρο έχει να κάνει με τη διάρκεια. Δε θέλω να γίνω μια γραφική καλλιτέχνιδα που δε μπορεί να κάνει κάτι και το κάνει με το ζόρι. Θέλω να μπορώ, αλλιώς να μην το κάνω. Πρέπει να γυρίζουμε και σελίδα στη ζωή. Δε μπορούμε να κάνουμε το ίδιο πράγμα που κάναμε στα 20 και στα 30, πόσο μάλλον τώρα που κοντεύουμε τα 50» είπε η Νίνα Λοτσάρη και πρόσθεσε:

«Έχω πει περισσότερα όχι απ΄ ότι ναι. Θέλω να κρατάω την πήχη ψηλά. Θέλω να κρατάω ψηλά τη δουλειά μου. Δε μπορώ στο βωμό της προβολής ή των χρημάτων να κάνω πράγματα τα οποία δε με εκφράζουν».

Ενώ λίγο αργότερα η Νίνα Λοτσάρη αναφέρθηκε στη σχέση της με τον χρόνο, λέγοντας: «Αγαπάω πάρα πολύ τη Νίνα γι’ αυτά που έχει καταφέρει και για το γεγονός ότι ακόμα και τώρα, σε αυτή την ηλικία προσπαθεί να αισθάνεται όμορφα με τον εαυτό της. Δε θα τα παρατήσει γιατί εκεί είναι η αποτυχία του ανθρώπου. Η αποτυχία του ανθρώπου είναι όταν τα παρατάει. Η κοινωνία καταπιέζει πάρα πολύ τις γυναίκες με αποτέλεσμα να αγχώνονται πάρα πολύ για την ηλικία τους, κάτι για το οποίο εγώ ήμουν απενοχοποιημένη από πάντα. Γιατί πρέπει να κρύψω αυτό που είμαι; Δεν το δέχομαι αυτό. Γυμνάζομαι. Δε νομίζω ότι θα σταματήσω ποτέ να το κάνω αυτό. Είναι στη φιλοσοφία μου. Στη διατροφή προσπαθώ να βρίσκω τις ισορροπίες. Δε στερούμαι τίποτα απλά δε θα φάω ποσότητες. Δε θα φάω μια ολόκληρη σοκολάτα, θα φάω δυο κομματάκια…. Μια εποχή ήμουν πάρα πολύ αδύνατη….Ήμουν με πολύ λίγο φαγητό, πολύ γυμναστική και πολλή δουλειά. Αυτoί που το βλέπανε από κάτω νόμιζαν ότι είμαι ανορεξική».

Όσο για τον σύντροφό της, η Νίνα Λοτσάρη εξομολογήθηκε: «Με τον σύντροφό μου είμαστε πάνω από δυο χρόνια μαζί. Μαζί με τον έρωτα χτίστηκε και η αγάπη. Υπήρχε μια φοβερή χημεία μεταξύ μας από την αρχή. Ενεργειακά είμαστε το ίδιο πράγμα. Έχουμε δυο πολύ δυνατές ενέργειες που συμπορεύονται και συμπλέουν υπέροχα. Είμαστε αχώριστοι».

Τέλος, η Νίνα Λοτσάρη αναφέρθηκε στον πατέρα των παιδιών της αποκαλύπτοντας για την σχέση του: «Με τον μπαμπά τον παιδιών μου έχουμε μια σχέση με πολλή σύμπνοια. Έχουμε χαράξει κοινό τρόπο διαπαιδαγώγησης. Εμπιστεύομαι την κρίση του και εκείνος τη δική μου».