Όσα είπε η Νένα Μεντή για τον ξαφνικό θάνατο του συζύγου της σε ηλικία 34 ετών

Όσα είπε η Νένα Μεντή για τον ξαφνικό θάνατο του συζύγου της σε ηλικία 34 ετών

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Νένα Μεντή.

Η ηθοποιός σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, μεταξύ άλλων μίλησε για τη ζωή της, τον θάνατο του πρώτου συζύγου της, αλλά και τον τωρινό της σύντροφο.

«Έχω περάσει πολλά κακά στη ζωή μου, από θανάτους και απώλειες. Εκεί με ρίχνει τελείως. Ο πρώτος μου άντρας, ο Κώστας Στυλιάρης έφυγε στα 34 του χρόνια. Δεν υπάρχει αυτό το σοκ. Ακόμη και τώρα που έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια και αναπολώ τη στιγμή, δεν το χωράει ο νους μου.

Γερός άνθρωπος και πέθανε ξαφνικά. Μόλις είχαμε γυρίσει την ταινία “Ο Θίασος”. Εκείνος παίζει τον φασίστα και εγώ είπα ένα τραγούδι. Μετά από έναν χρόνο και λιγότερο, πέθανε. Για δύο τρία χρόνια δεν μπορούσα να πάω σινεμά να δω την ταινία. Όταν πήγα, έπεσα από το κάθισμα, δεν το άντεχα. Ήταν πολύ νέος και ήταν πολύ ξαφνικό αυτό που έγινε» είπε η Νένα Μεντή για τον θάνατο του πρώτου της συζύγου.

Ενώ σχετικά με τον τωρινό σύντροφό της, η ηθοποιός τόνισε: «Είμαι χορτάτη από έρωτα. Και ερωτεύτηκα και αγάπησα. 44 χρόνια είμαστε μαζί με τον σύντροφό μου. Δεν θέλει να μιλάω για εκείνον. Ήμουν πολύ τυχερή και με τους δύο άντρες μου. Έχω έναν σπουδαίο άνθρωπο, νεότερος από μένα αρκετά, ένας δυνατός ηθοποιός. Έχουμε παίξει μαζί, έτσι ερωτευτήκαμε. Με έχουν ερωτευτεί πολύ… Δεν μένουμε στο ίδιο σπίτι εδώ και 15 χρόνια. Μείναμε μαζί για 25 χρόνια, κάναμε το παιδί. Είμαστε μαζί και αγαπημένοι. Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Ήταν επιθυμία και των δυο μας. 20 λεπτά με τα πόδια είναι η απόσταση. Δεν υπάρχει, είναι the best!».

Τη Νένα Μεντή υποδέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας στο «The 2Night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η αγαπημένη ηθοποιός, σε μια σπάνια εξομολόγηση, μίλησε για τη ζωή της, τον θάνατο του πρώτου συζύγου της, αλλά και τον τωρινό της σύντροφο.

«Έχω περάσει πολλά κακά στη ζωή μου, από θανάτους και απώλειες. Εκεί με ρίχνει τελείως. Ο πρώτος μου άντρας, ο Κώστας Στυλιάρης έφυγε στα 34 του χρόνια. Δεν υπάρχει αυτό το σοκ. Ακόμη και τώρα που έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια και αναπολώ τη στιγμή, δεν το χωράει ο νους μου. Γερός άνθρωπος και πέθανε ξαφνικά. Μόλις είχαμε γυρίσει την ταινία “Ο Θίασος”. Εκείνος παίζει τον φασίστα και εγώ είπα ένα τραγούδι. Μετά από έναν χρόνο και λιγότερο, πέθανε. Για δύο τρία χρόνια δεν μπορούσα να πάω σινεμά να δω την ταινία. Όταν πήγα, έπεσα από το κάθισμα, δεν το άντεχα. Ήταν πολύ νέος και ήταν πολύ ξαφνικό αυτό που έγινε» είπε για τον θάνατο με του πρώτου της συζύγου η Νένα Μεντή.

Σχετικά με τον τωρινό σύντροφό της, η ηθοποιός τόνισε: «Είμαι χορτάτη από έρωτα. Και ερωτεύτηκα και αγάπησα. 44 χρόνια είμαστε μαζί με τον σύντροφό μου. Δεν θέλει να μιλάω για εκείνον. Ήμουν πολύ τυχερή και με τους δύο άντρες μου. Έχω έναν σπουδαίο άνθρωπο, νεότερος από μένα αρκετά, ένας δυνατός ηθοποιός. Έχουμε παίξει μαζί, έτσι ερωτευτήκαμε. Με έχουν ερωτευτεί πολύ… Δεν μένουμε στο ίδιο σπίτι εδώ και 15 χρόνια. Μείναμε μαζί για 25 χρόνια, κάναμε το παιδί. Είμαστε μαζί και αγαπημένοι. Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Ήταν επιθυμία και των δυο μας. 20 λεπτά με τα πόδια είναι η απόσταση. Δεν υπάρχει, είναι the best!».