Όσα είπε η Ναταλία Γερμανού για το συμβόλαιο της με τον Alpha και τη βραδινή εκπομπή που συζητάει

Όσα είπε η Ναταλία Γερμανού για το συμβόλαιο της με τον Alpha και τη βραδινή εκπομπή που συζητάει

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», μίλησε η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο συμβόλαιό της με τον Alpha, τη δεύτερη εκπομπή για την οποία συζητάει με το κανάλι, το «Chart Show», αλλά και την πρόσφατη δήλωσή της για τον Πέτρο Ίμβριο.

«Ήταν μια καλή χρονιά για το “Καλύτερα δε γίνεται”. Δεν ήταν μια καλή χρονιά για την ανθρωπότητα. Μια χρονιά με αγαπημένους συνεργάτες, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Με τον Alpha δε χρειάστηκε να υπογράψουμε νέο συμβόλαιο, ήταν σε ισχύ το συν 1 που είχε το συμβόλαιό μου. Οπότε ο Alpha ενεργοποίησε το συν 1. Γίνονται συζητήσεις με το κανάλι για δεύτερη, βραδινή εκπομπή, απλά είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο.

Δεν ξέρω αν έχω τις αντοχές για δύο εκπομπές, αλλά το συζητάμε. Για του χρόνου στο “Καλύτερα δε γίνεται” θέλω ιδανικά να έχω την ίδια ομάδα και νομίζω ότι έτσι θα πάμε. Προσπαθήσαμε φέτος να κινηθούμε προσεκτικά με τα θέματα της επικαιρότητας στην εκπομπή μας. Και όσο μας έπαιρνε με τα όπλα που έχουμε. Κυρίως με την άποψή μας. Είναι δύσκολο πάντως, δεν είναι εύκολο» είπε η Ναταλία Γερμανού.

Ενώ σχετικά με την επιστροφή του το «Chart Show» και τη Δέσποινα Βανδή στο ρόλο της οικοδέσποινας, η Ναταλία ανέφερε: «Μίλησα με τη Δέσποινα Βανδή. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή οικοδέσποινα στο Chart Show. Δεν μπήκα στη σκέψη της σύγκρισης. Ούτε καν. Είναι ένα ολόφρεσκο, καινούργιο πράγμα. Είναι όλα καινούργια. Είναι κακό να κάνουμε συγκρίσεις στην τηλεόραση».