Όσα είπε η Μαρκέλλα Γιαννάτου για την εγκυμοσύνη της και το χωρισμός από τον Λευτέρη Χαρίτο

Όσα είπε η Μαρκέλλα Γιαννάτου για την εγκυμοσύνη της και το χωρισμός από τον Λευτέρη Χαρίτο

Καλεσμένη στην εκπομπή «I Love Σου Κου», βρέθηκε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή της στη «Μάγισσα», την εγκυμοσύνη και τη γέννηση της κόρης της, αλλά και τον χωρισμό της από τον Λευτέρη Χαρίτο, με τον οποίο ήταν ζευγάρι 14 ολόκληρα χρόνια.

«Η εγκυμοσύνη ήταν συνειδητή. Δεν έτυχε, πέτυχε. Ήταν μέσα από μια διαδικασία. Άρχισα να το σκέφτομαι σοβαρά γύρω στα 38-39. Σκέφτηκα ότι δεν έχω πολλά περιθώρια. Νομίζω αγχώθηκα, ναι. Ότι κάπως αν το αποφασίσω μετά τι θα κάνω. Έκανα κρυοσυντήρηση, πέρασα όλη τη διαδικασία. Δεν συνδυάζεται η καριέρα με το παιδί στη δικιά μου περίπτωση. Αν δεν είχα τη μαμά μου θα ήταν αδύνατο. Τώρα είναι δύσκολο» είπε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Όσο για τον χωρισμό της από τον Λευτέρη Χαρίτο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η ηθοποιός σχολίασε: «Με επηρέασε πάρα πολύ, πέρασα πάρα πολύ δύσκολα όλη αυτήν την περίοδο. Είχα την τύχη να έχω μια καλή εγκυμοσύνη, οπότε δε φορτώθηκε με άλλα πράγματα. Αλλά ήταν δύσκολο, ναι. Πληγώθηκα, τραυματίστηκα, όλα αυτά. Δεν έχεις περιθώρια να μην είσαι καλά όταν βγει από την κοιλιά το μωρό. Νιώθω καθημερινά ότι δεν είμαι αρκετά καλή μαμά. Δουλεύω πολύ, γυρίζω κουρασμένη. Θέλω να της μιλάω, με παίρνει ο ύπνος. Θέλω κι άλλο».