Όσα είπε η Μαρία Παλαιολόγου για το ρόλο της στο Κωνσταντίνου & Ελένης και τη σχέση της με τον Χάρη Ρώμα

Όσα είπε η Μαρία Παλαιολόγου για το ρόλο της στο Κωνσταντίνου & Ελένης και τη σχέση της με τον Χάρη Ρώμα

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», παραχώρησε η Μαρία Παλαιολόγου που έγινε γνωστή ως «κυρία Νίτσα» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Μάλιστα, όπως εκμυστηρεύτηκε η ηθοποιός, δεν περίμενε πως ο ρόλος της στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» θα έκανε πάταγο.

«Δεν περίμενα ότι η Νίτσα θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία, αν και δεν είχα πολύ μεγάλο ρόλο. Ίσως επειδή και εγώ έπαιζα ωραία έκανα τον ρόλο ακόμα πιο ωραίο. Η πρόταση για να υποδυθώ την Νίτσα ήρθε ξαφνικά. Ήταν μία βοηθός στην παράγωγη που με είχε δει και παλιότερα σε βιντεοκασέτες που έπαιζα με τον Θανάση Βέγγο και τον Στάθη Ψάλτη και μου είπε να πάω στη σειρά», είπε η Μαρία Παλαιολόγου.

Αρχικά είχε εμφανιστεί στη σειρά «Μεν και Δεν» κι επειδή άρεσε στον ρόλο αυτό, στη συνέχεια ο Χάρης Ρώμας την κάλεσε για να συμμετέχει και στο «Κωνσταντίνου και Ελένης». Ακολούθησε το «Λίφτινγκ», όμως στη συνέχεια δεν την κάλεσε ξανά ο Χάρης Ρώμας.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, επικοινωνούν κάπου κάπου τηλεφωνικά, αλλά τυπικά, καθώς δεν είναι φίλοι.

«Με βλέπει όπως βλέπει όλους τους ηθοποιούς και μου λέει: “Μαρία, τι να κάνω. δεν ξέρω ποιον να πρωτοπάρω στις δουλειές μου”. Αυτό με πίκρανε», δήλωσε η ηθοποιός, ενώ για την Ελένη Ράντου είπε ότι η συνεργασία τους ήταν πολύ ωραία και φιλική.

«Ο κόσμος με αναγνωρίζει ακόμα και σήμερα, με ρωτάνε αν ήμουν εγώ που έπαιζα στο Κωνσταντίνου και Ελένης και ότι τους άρεσα. Μία φορά πήγα σε ένα μαγαζί και μου είπε η πωλήτρια “θα σε περιποιηθώ, γιατί σε είχα δει στη σειρά και μου άρεσες πολύ”. Μου έκανε μάλιστα και έκπτωση!», είπε η Μαρία Παλαιολόγου για τις αντιδράσεις του κόσμου.

Από τις πιο αστείες σκηνές που είχε γυρίσει η ίδια, ήταν με την Ελένη Ράντου, όταν έκανε την κομμώτρια και της είπε να την χτενίσει για να την κάνει ωραία, αλλά τελικά την έκανε… χάλια.

Όπως είπε η Μαρία Παλαιολόγου, οι τηλεοπτικές προτάσεις που της έγιναν στη συνέχεια ήταν λίγες: «Επειδή ίσως δεν είμαι πολύ γνωστή και δεν έχω φίλους να με υποστηρίξουν. Εγώ είμαι λίγο κλειστός τύπος», είπε.