Όσα είπε η Μαρία Κωνσταντάκη για τον Άρη Σερβετάλη, τον Παύλο Χαϊκάλη και τις κακοποιητικές συμπεριφορές

STARS-SYSTEM-ΠΕΜΠΤΗ-31.5.18-2-250x250.jpg

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», μίλησε η Μαρία Κωνσταντάκη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων σχολίασε την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει, την ανακοίνωση του Παύλου Χαϊκάλη να σταματήσει το θέατρο μετά από τις καταγγελίες εις βάρος του, ενώ αναφέρθηκε και σε κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει δεχτεί και έχει πράξει.

«Έχω συνεργαστεί με τον Άρη Σερβετάλη, είναι ένα πολύ καθαρό πρόσωπο, ήταν άδικο το «πέσιμο» που του έγινε από την στιγμή που είχε ειδοποιήσει. Ήταν μέριμνα της παραγωγής να το φροντίσει από την στιγμή που το γνώριζε» δήλωσε η Μαρία Κωνσταντάκη.

Ενώ σχετικά με την αποχώρηση του Παύλου Χαϊκάλη από το θέατρο μετά την επιθεώρηση που πρωταγωνιστεί στην Κύπρο είπε: «Είναι κάτι πολύ δυσάρεστο για τους ανθρώπους που εμπλέκονται σε όλο αυτό αλλά ενδεχομένως να είναι μονόδρομος η αποχώρησή του».

Μάλιστα, η Μαρία Κωνσταντάκη εξομολογήθηκε: «Στο θέατρο πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να μην έχεις περάσει στιγμές έντασης που οι καταστάσεις έχουν ξεφύγει. Εγώ έχω υπάρξει σε ομάδα που ούτε καν πληρωνόμασταν και εκσφενδονίζονταν καρέκλες με αποτέλεσμα να υπάρχουν τραυματίες».