Όσα είπε η Lily Collins για την στιγμή που αρπάζει μια ανθοδέσμη από την πριγκίπισσα Diana και την σχέση της με την Βασιλική οικογένεια

Όσα είπε η Lily Collins για την στιγμή που αρπάζει μια ανθοδέσμη από την πριγκίπισσα Diana και την σχέση της με την Βασιλική οικογένεια

Η Lily Collins που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την σειρά του “Emily in Paris“, είχε μία παράξενη συνάντηση με την πριγκίπισσα Diana.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός που βρέθηκε καλεσμένε στην εκπομπή “The Late Late Show” του James Corden, μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μπροστά στη βασιλική οικογένεια και το γεγονός ότι ήταν κάτω από 2 ετών ήταν εκείνο που την έσωσε.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής έδειξε μία φωτογραφία στην εκπομπή, στην οποία απεικονίζονταν η Collins με τους γονείς της, τη στιγμή που παρέδιδαν στην πριγκίπισσα Diana μία ανθοδέσμη, καλεσμένοι σε ένα φιλανθρωπικό event.

«Θυμάσαι καθόλου τη στιγμή αυτή», ρώτησε ο James Corden, με την ηθοποιό να απαντά «Μου είπαν ότι αυτό συνέβη. Αυτοί είμαστε η μαμά μου, ο μπαμπάς μου κι εγώ σε ένα event του φιλανθρωπικού οργανισμού του πρίγκιπα Καρόλου και δίνω στη Diana τα λουλούδια, όμως τη στιγμή που πάει να τα πάρει, τότε προσπάθησα να τα τραβήξω πίσω».

«Φορούσα ένα χαριτωμένο φόρεμα, συνεπώς ποιος θα με έβαζε εκεί τιμωρία», πρόσθεσε η Lily Collins με χιούμορ και μοιράστηκε μία ακόμα ιστορία που περιλάμβανε ξανά τη βασιλική οικογένεια και ειδικότερα τον πρίγκιπα Κάρολο.

«Έπαιζα με κάτι παιχνίδια με τον πρίγκιπα Κάρολο και ξεκίνησα κατά κάποιο τρόπο να τα πετάω προς εκείνον, όπως του πέταξα ένα τηλέφωνο παιχνίδι στο κεφάλι του, το οποίο, ξανά τράβηξε όλη την προσοχή», είπε η ηθοποιό εξηγώντας πως ήταν μόνο 2 ετών.

Ο James Corden που ήταν ξαφνιασμένος που η Collins περνούσε τόσο χρόνο με τη βασιλική οικογένεια, εκείνη εξήγησε πως ο πατέρας της ασχολούταν με πολλά πράγματα σχετικά με τον φιλανθρωπικό οργανισμό του πρίγκιπα Φιλίππου, εξάλλου η ίδια μεγάλωσε στην Αγγλία, αφού από τη μεριά του πατέρα της είναι Βρετανίδα.