Όσα είπε η Κατερίνα Καραβατου στην πρεμιέρα του My Style Rocks, οι τρεις κριτές και η είσοδος των παικτριών

Όσα είπε η Κατερίνα Καραβατου στην πρεμιέρα του My Style Rocks, οι τρεις κριτές και η είσοδος των παικτριών

Πρεμιέρα έκανε την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου το «My Style Rocks» με την Κατερίνα Καραβάτου η οποία με όλο της το κέφι και το χαμόγελο καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τα τρία μέλη της κριτικής επιτροπής.

Ο λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Δημήτρη Σκουλό και τον Στέλιο Κουδουνάρη οι οποίοι κάθισαν στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής έτοιμοι να γνωρίσουν τις εννιά διαγωνιζόμενες που θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν τα looks τους και να ξεχωρίσουν φτάνοντας στον τελικό του παιχνιδιού μόδας.

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας και καλώς ήρθατε στη μεγάλη πρεμιέρα του Μy style Rocks. Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενη έχω μεγάλο ενθουσιασμό έχω περιέργεια και είμαι έτοιμη να μάθω τα πάντα για το στυλ για τη μόδα για τους ανθρώπους μαζί με εσάς γιατί θα γίνουμε πιο style παρέα εδώ στον ΣΚΑΪ… θα σας υποδέχομαι κάθε απόγευμα στις 5:00» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Ενώ λίγο αργότερα οι παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ υποδέχθηκε τους τρεις κριτές οι οποίοι δήλωσαν πανέτοιμοι να γνωρίσουν τις παίκτριες και να κρίνουν το στυλ τους.