Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τη συνάντηση με την Κατερίνα Μονογυιού λίγο πριν το δυστύχημα του αδελφού

Κατερίνα-Καινούργιου-250x250.jpg

Όπως έγινε γνωστό, σε θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου στη Βούλα, έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 45 ετών ο Τζώρτζης Μονογυιός.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της “Super Κατερίνα”, αποκάλυψε πως συνάντησε την αδερφή του, Κατερίνα Μονογυιού, λίγες ώρες πριν το τροχαίο και μάλιστα συνομίλησαν.

«Εγώ χθες είχα πάει στο κέντρο της Αθήνας με ένα φίλο για να φάμε κάτι γύρω στις 8:30. Στο απένατι τραπέζι ήταν η Κατερίνα Μονογυιού με τον σύζυγός της και άλλες δύο φίλες της. 8:30 η ώρα αυτό. Εγώ δεν την κατάλαβα, η γυναίκα με χαιρέτησε βέβαια.

Ευδιάθετη, είπαμε γεια σας. Η ώρα πάει 9:30 και βλέπω την παρέα να σηκώνεται σαν ταραγμένη να φύγουν. Της κάνω νόημα και φύγαν βιαστικά. Φεύγω εγώ και όπως πάει σπίτι μου με πήρε τηλέφωνο ο πατέρας μου και μου λέει πως σκοτώθηκε ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού.

Και του λέω ότι τώρα την είδα. Μάλλον την κοπέλα την ενημέρωσαν εκείνη την ώρα και για αυτό έφυγε αναστατωμένη ή μπορεί να είναι και ιδέα μου», είπε η Κατερίνα Καινούργιου φανερά σοκαρισμένη.