Όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου για το εφιαλτικό βράδυ που πέρασε εξαιτίας ενός… πουλιού

Όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου για το εφιαλτικό βράδυ που πέρασε εξαιτίας ενός… πουλιού

Δύσκολο ήταν το βράδυ της Τετάρτης για την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία όπως αποκάλυψε δεν μπόρεσε να κλείσει μάτι εξαιτίας ενός πουλιού που μπήκε στο σπίτι της.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της στην εκπομπή Love it την περιπέτειά της.

«Και πέταξε το πουλάκι και μπήκε και δεν μπορούσε να βγει. Ξέρετε πόσο αγαπώ τα πουλιά, αλλά μπήκε μέσα. Την άκουσα στερεοφωνικά και από ό,τι φαίνεται με άκουσαν όλοι και στη γειτονιά. Ήταν ένα μαύρο πουλί και νόμιζα ότι ήταν νυχτερίδα και λέω “μας την πέσανε”. Γύρισα από τη βόλτα μου με το Μπαλουδάκι. Είχα αφήσει ανοιχτό το παράθυρο. Και μπήκε μέσα το ευλογημένο.

Νόμιζα ήταν νυχτερίδα και η νυχτερίδα είναι γρουσουζιά και λέω θα πάει στα μαλλιά. Είχα κάνει και μπουκλάκια. Και έβαλα τα χέρια στο κεφάλι και φώναζα. Η Μπαλού είχε φοβηθεί από τις αντιδράσεις τις δικές μου. Δε μπορώ να σας περιγράψω τον πανικό μου. Για να πάω στην κουζίνα μεγάλος αγώνας. Πέρασα δύσκολο βράδυ και από την υπερένταση δεν κοιμήθηκα» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.