Όσα είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την προσωπική της ζωή, το GNTM, τη Βίκυ Καγιά και τον Καράβα

Όσα είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την προσωπική της ζωή, το GNTM, τη Βίκυ Καγιά και τον Καράβα

Στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η κριτής του My Style Rocks, μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της, για το GNTM αλλά και για την Βίκυ Καγιά.

«Το μόντελιγνκ δεν έχει τελειώσει, έχει περάσει σε μια άλλη ηλικία πια. Δε θα διαφημίζουμε βρεφικά, κρέμα μωρού, εκτός αν πρέπει να τη φάει το παιδί μου στο μέλλον, αλλά θα το δούμε. Την περίμενα την πάροδο του χρόνου. Πολλά χρόνια το περίμενα, να φτάσω σε αυτή την ηλικία και είμαι πολύ χαρούμενη τώρα. Η οικογένεια έχω αλλά είναι κάτι που θα έρθει από μόνο του. Έχω αδυναμία στα πιτσικουλίνια. Αν με ευλογήσει ο Θεός θα κάνω. Αν δε μου κάνουν πρόταση γάμου δε ξέρω αν θα παντρευτώ, μόνη μου;», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όσο για το GNTM και την Βίκυ Καγιά, ανέφερε: «Να είναι καλά η Βίκυ Καγιά. Ο καθένας διαλέγει την πορεία του. Να είναι χαρούμενη, αυτό έχει σημασία. Θα παγώσει το GNTM; Εντάξει, μπορεί να γίνει του παραχρόνου. Είναι σίγουρο; Κρίμα. Το αγαπάω το GNTM αλλά εκείνοι ξέρουν καλύτερα. Αν μου γινόταν πρόταση γιατί να μην ξαναπήγαινα; Το έχω διαγράψει γενικά από το μυαλό μου για να είμαι εγώ καλά βασικά. Ποτέ δε ξέρεις. Το GNTM για μένα είναι λίγο σαν εκείνο τον γκόμενο που πρέπει να τον ξεχάσεις».

Ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν δίστασε να απαντήσει και σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα που προκάλεσαν αντιδράσεις, λέγοντας: «Δε ξέρω τι είναι αυτό. Να πιστεύει στον εαυτό του. Να πιστεύουμε ναι. Δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό. Όποιος μπορεί και θέλει και έχει μια καλή ομάδα γιατί να μη δοκιμαστεί σε κάτι; Ποτέ δε ξέρεις».