Όσα είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για αρνητικά σχόλια των κιλών, τον έρωτα στη ζωή της και τις δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό

Όσα είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για αρνητικά σχόλια των κιλών, τον έρωτα στη ζωή της και τις δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για το νέο της τηλεοπτικό βήμα, την προσωπική της ζωή αλλά απάντησε και στα σχόλια που ακούει κατά καιρούς για τα κιλά της.

«Είμαι πιο ήρεμη φέτος. Πέρσι δεν είχα ιδέα τι έκανα. Μου άρεσε όμως το ζωντανό. Πέρσι υπήρχε ένα τεράστιο ρίσκο. Ήμουν χαλαρή και μάθαινα. Φέτος αρχίσαμε αργά, είναι άλλο project και θέλει το χρόνο του. Δεν έχω αγχωθεί ακόμα», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ενώ όσον αφορά τις φήμες εγκυμοσύνης που κυκλοφόρησαν στο παρελθόν, αλλά και τα σχόλια που δέχεται για τα κιλά της η Ηλιάνα απάντησε: «Τα περισσότερα αρνητικά σχόλια είναι για το θέμα της εμφάνισης και των κιλών μου. Δεν νομίζω ότι αφορά και κανέναν. Ο σχολιασμός έχει ξεκινήσει από το ότι ήμουν έγκυος… Όταν ήρθα στην Ελλάδα δυσκολεύτηκα. Κατέληξα σε μια συνθήκη που δεν ήταν υγιής και φαινόμουν έγκυος. Δεν νευρίασα όταν έγραφαν ότι ήμουν έγκυος. Βίωσα άγχος και πίεση».

«Δεν είναι ωραίο αυτό που έχει γίνει με το κορίτσι, αλλά ούτε είναι ωραίο να σταυρώνεις τον άνθρωπο που έκανε το λάθος. Τον άνθρωπο που κάνει το λάθος οφείλεις να τον συμβουλεύσεις και να τον βοηθήσεις. Το να πηγαίνουμε από το ένα άκρο στο άλλο δεν μας κάνει καλό. Το θέμα είναι να δώσουμε αγάπη», πρόσθεσε στη συνέχεια για το θέμα με τον Τάσο Ξιαρχό

Τέλος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο αν είναι ερωτευμένη με την ίδια να απαντά: «Είμαι ερωτευμένη με πάρα πολλά πράγματα. Οι αληθινές αγάπες δεν τελειώνουν ποτέ με έναν χωρισμό. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο αληθινά, τον αγαπάς για όλη σου τη ζωή, τον σέβεσαι και τον στηρίζεις… Δεν ξέρω να φλερτάρω. Αν δεις και τα κάνω όλα λάθος, τότε μου αρέσεις».