Όσα είπε η Γιώτα Φέστα για το “Σασμό”, την αποχή από την τηλεόραση, τις κόρες της και το γάμο

Όσα είπε η Γιώτα Φέστα για το "Σασμό", την αποχή από την τηλεόραση, τις κόρες της και το γάμο

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Αργυράκη, παραχώρησε η Γιώτα Φέστα.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων έκανε μια εξομολόγηση για τον πρώην σύντροφό της και πατέρα των παιδιών της, Φίλιππο Κουτσαφτή.

Μάλιστα, η Γιώτα Φέστα αναφέρθηκε και στον ρόλο της στη δραματική σειρά “Σασμός” του Alpha.

«Οι κόρες μου είναι στο εξωτερικό. Περιμένω πως και πώς να πάω στη Γλασκώβη που αποφοιτάει η Άννα. Στο Παρίσι, που είναι η Δάφνη, πηγαίνω πιο συχνά. Με τον Φίλιππο Κουτσαφτή που είναι ο πατέρας των κοριτσιών μου δεν παντρευτήκαμε ποτέ. Ζήσαμε 15 χρόνια έτσι. Δεν το είχαμε σκεφτεί στην αρχή. Με τον επόμενο σύντροφό μου παντρευτήκαμε.

Βαριέμαι πάρα πολύ με τις παραστάσεις. Από κάποια στιγμή και μετά δεν μπορώ να βρω πατήματα να δημιουργήσω κάτι καινούριο. Αυτή η επανάληψη με κουράζει πάρα πολύ. Στην τωρινή παράσταση, “Η Χάιντι και τα βουνά”, είπαμε όλοι ότι κανείς δεν κουράζεται να είναι εκεί. Όταν εγώ ξεκίνησα δεν ήταν έτσι τα πράγματα, υπήρχε πολύ το κλισέ της πρωταγωνίστριας που για εμένα πια είναι πολύ παλιομοδίτικο.

Ο πατέρας μου ποτέ δεν αποδέχτηκε ότι η κόρη του θα γίνει ηθοποιός. Αυτό λοιπόν μου δημιούργησε μια αίσθηση ότι είμαι με το ένα πόδι σε αυτή τη δουλειά και με το άλλο πόδι έξω. Ότι μπορώ να βλέπω τα πράγματα από απόσταση. Ενώ δεν είναι καθόλου έτσι γιατί αγαπώ πάρα πολύ τη δουλειά μου. Θα ήθελα πάρα πολύ να είχα καταφέρει να του εξηγήσω πόσο αγαπώ τη δουλειά μου, αλλά ήμουν πολύ επαναστατημένη και θυμωμένη μαζί του», είπε η Γιώτα Φέστα.

Όσο για την τηλεόραση, η ηθοποιός δήλωσε: «Ως πιο νέα φοβόμουν πάρα πολύ την τηλεόραση και μετάνιωσα για πράγματα που δεν έχω κάνει και γι’ αυτήν την αποχή. Τώρα χαίρομαι πάρα πολύ, μου αρέσει πολύ ο ρόλος μου, θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερή που είμαι μέσα σε αυτό το τιμ των ηθοποιών».

Ενώ για τον ρόλο της στο “Σασμό”, είπε η Γιώτα Φέστα: «Δεν είναι μόνο μια αδέκαστη εισαγγελέας, μου αρέσει πολύ το προσωπικό κομμάτι της. Το πώς μετράει γι’ αυτήν η ζωή της. Ενστικτωδώς δεν αφήνομαι να ξεκόψω από το παρελθόν. Παρότι αυτό συμβαίνει σεναριακά. Καμιά φορά διορθώνω και τον διάλογο του σεναρίου».