Όσα είπε η Εβελίνα Παπούλια για το λόγο που δεν θέλει να συνεργαστεί με την κόρη της, το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού και οι “Δύο Ξένοι”

Όσα είπε η Εβελίνα Παπούλια για το λόγο που δεν θέλει να συνεργαστεί με την κόρη της, το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού και οι “Δύο Ξένοι”

Συνέντευξη στην εκπομπή της εκπομπής “Mega Καλημέρα”, παραχώρησε η Εβελίνα Παπούλια.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου, τον λόγο που δεν θέλει να συνεργαστούν, το ενδεχόμενο απόκτησής ενός δεύτερο παιδιού, αλλά και στην επιτυχία της σειράς «Δύο Ξένοι».

«Ακόμα είμαι μέσα μου μαμά, αλλά λειτουργώ περισσότερο ως φίλη για να μην την πνίξω με το μαμαδίστικο. Δεν έχει καμία σύγκριση της κόρης μου με εμένα, υπάρχουν διαφορετικά όνειρα και «θέλω». Δεν ξέρω αν ήθελα να παίξω με την κόρη μου, δεν είμαι έτοιμη, γιατί δεν θα μπορώ να παίξω, θα τσεκάρω συνέχεια», είπε η Εβελίνα Παπούλια.

Όσον αγορά το ενδεχόμενο απόκτησης ενός δεύτερο παιδιού, η ηθοποιός ανέφερε:

«Δεν υπήρχε ποτέ στα πλάνα μου η απόκτηση ενός ακόμη παιδιού. Κατηγορηματικά όχι. Με το που γέννησα την Αφροδίτη ήταν η προσωπική μου αφοσίωση και η ολοκλήρωση μου. Ποτέ δεν επένδυσα στην εμφάνισή μου. Σε σημείο που φίλες της μητέρας μου την έβριζαν, γιατί δεν έλεγε ότι είμαι όμορφη, ήθελε να έχω προσωπικότητα.

Η εμφάνισή μου, μού άνοιξε πόρτες, δεν νομίζω ότι σου ανοίγουν ή σου κλείνουν, δική σου είναι, ποιος θα στην κλείσει ή θα στην ανοίξει; Μού έχουν χρεώσει σχέση που δεν ήξερα καν τον άνθρωπο. Ήταν πολύ τρελό».

«Στους “Δυο ξένους” δεν μπορούσα να φανταστώ την επιτυχία, ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ, να μην μπορώ να περπατήσω από το εάν στενό στο άλλο», πρόσθεσε η Εβελίνα Παπούλια για την θρυλική σειρά του Mega.