Όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη για το διήμερο στη Βουλιαγμένη με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά

Όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη για το διήμερο στη Βουλιαγμένη με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά

Στον τηλεοπτικό αέρα του Mega, επέστρεψε η εκπομπή «Ελένη» και η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια συζητώντας με τους συνεργάτες της για τις γιορτές των Χριστουγέννων, μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η ίδια και η οικογένειά της πήγαν για δύο μέρες στη Βουλιαγμένη.

«Εμείς πήγαμε διήμερο στην ωραία παραλία της Βουλιαγμένης. Καταπληκτικό. Λέω “που θέλετε να μαζευτούμε;”. Γιατί όταν υπάρχουν παιδιά όλων των ηλικιών, είναι πολύ δύσκολο να τα μαζέψεις και ειδικά τις μέρες που θέλουν να βγουν και με τους φίλους τους έξω. Πραγματικά ήταν καταπληκτικά. Μόνο που ξύπναγες το πρωί και έβλεπες από το παραθυράκι σου τη θαλασσίτσα και ήταν ήλιος.

Εμένα μου φάνηκε λες και πήγα μια ωραιότατη εκδρομή. Έτσι την απόλαυσα και την έζησα 1-2 24ωρα καταπληκτικά. Και έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να πάω και στο Ελληνικό. Τα παιδιά δεν ήθελαν να έρθουν, κανένα δε σηκωνόταν, εκτός από τη Μαρίνα. Δεν πειράζει, εμείς την πήγαμε τη βόλτα μας στο Ελληνικό και ήταν πάρα πολύ ωραία. Είχε κόσμο με μικρά παιδιά… Βόλτα πολύ. Εμένα πάντως ένας από όλους το έκανε το μπανάκι στη θάλασσα. Δε θα πω παραπάνω. Και είχε κόσμο στη θάλασσα που έκανε μπάνιο» εξομολογήθηκε η Ελένη Μενεγάκη.