Όσα είπε η Ευφημία Καλογιάννη για το ρόλος της στο “Σασμό” και το επάγγελμα που έκανε πριν ασχοληθεί με την υποκριτική

Όσα είπε η Ευφημία Καλογιάννη για το ρόλος της στο “Σασμό” και το επάγγελμα που έκανε πριν ασχοληθεί με την υποκριτική

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Ευφημία Καλογιάννη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το ρόλο της Ντίνας στον “Σασμό”, αλλά για το επάγγελμα που έκανε πριν ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Δούλευα σε διαφημιστική αλλά δεν μου άρεσε η δουλειά του γραφείου. Γράφτηκα σε ένα εργαστήρι υποκριτικής για να χαλαρώνω γιατί τα ωράρια στη διαφήμιση είναι τρελά. Μου άρεσε πολύ και άρχισα να το ψάχνω. Κάποια στιγμή μια δασκάλα μου λέει “πότε θα δώσουμε” εννοώντας για δραματική σχολή. Κάπως έτσι έγινε. Πέρασα στο θέατρο Τέχνης και παραιτήθηκα», είπε η Ευφημία Καλογιάννη και συνέχισε για τον ρολό στον «Σασμό»:

«Στην αρχή οι τηλεθεατές τα είχαν βάλει με τον ρόλο μου στον Σασμό, γιατί υπήρχε ερωτική σχέση με τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, ο κόσμος όμως ήθελε να είναι με τη Μαρίνα και να ζήσουν τον έρωτά τους. Τώρα όμως τελείωσε…

Τώρα που στον “Σασμό” είμαι πιο σταθερά και ζω τα γυρίσματα, είναι πολύ ωραία. Ήμουν σε άλλα δύο σίριαλ, αλλά όχι σε αυτή τη συχνότητα. Περνάω πολύ καλά στα γυρίσματα του Σασμού. Είμαστε όλος αυτός ο κόσμος, τόσες διαφορετικές ειδικότητες για αν βγάλουμε ένα αποτέλεσμα, αυτό με τρελαίνει».