Όσα είπε η Χριστίνα Σάλτη για την κόντρα της με την Ανδρομάχη και το κομμάτι “Παράλληλη Αγάπη”

Όσα είπε η Χριστίνα Σάλτη για την κόντρα της με την Ανδρομάχη και το κομμάτι "Παράλληλη Αγάπη"

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Χριστίνα Σάλτη.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την επανεκτέλεση του τραγουδιού «Παράλληλη Αγάπη», αλλά και την κόντρα που προέκυψε με την Ανδρομάχη.

«Να πω αρχικά ότι τα τραγούδια δεν ανήκουν σε κανέναν μας αν δεν τα γράψουν. Υπάρχουν τραγουδιστές που γράφουν τα τραγούδια τους, εγώ ερμηνεύω τραγούδια των δημιουργών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το τραγούδι αυτό ανήκει στον Κώστα Μηλιωτάκη και την Σμαρούλα Μαραγκουδάκη. Είναι μεγάλη μου τιμή που μου το έδωσαν και με εμπιστεύτηκαν, σέβομαι απόλυτα την Άντζυ Σαμίου, η οποία το τραγούδησε εξαιρετικά και την σέβομαι πάρα πολύ.

Εγώ ήρθα σε συνεννόηση με τον Κώστα Μηλιωτάκη, ήταν στα σκαριά το τραγούδι, ήταν να το βγάλουμε και το βγάλαμε. Κυκλοφορούν πολλά covers και medley. Συνήθως πολλά παιδιά, επαγγελματίες και μη, ανεβάζουν covers του τραγουδιού και το λένε στο σπίτι τους. Επίσης υπάρχουν και τα medley που είναι πολλά τραγούδια, υπάρχει ολόκληρη παραγωγή. Η Ανδρομάχη έκανε medley. Επειδή είναι επαγγελματική δουλειά όμως, ίσως θα ήταν καλύτερο να ζητήσει άδεια πρώτα. Γενικά πρέπει να πάρεις την άδεια των δημιουργών.

Με τον Κώστα Μηλιωτάκη γνωριζόμασταν πολλά χρόνια του ζήταγα να μου γράψει ένα τραγούδι. Του έλεγα τι κομματάρες είχες γράψει στην Άντζυ Σαμίου. Ξεκινήσαμε να το στήνουμε και στη συνέχεια προέκυψαν όλα αυτά. Εγώ νιώθω πολύ τυχερή που είπα αυτό το τραγούδι και νιώθω και τυχερή γιατί μετά από αυτή την αλλαγή, μπορεί να αρχίσω να λέω τραγούδια που μου ταιριάζουν πιο πολύ.

Με την Ανδρομάχη είμαστε στην ίδια εταιρεία, τη γνωρίζω, δεν έχουμε πρόβλημα. Δεν θέλουμε να ανταγωνιστούμε, θέλουμε όλοι μας να γράφουμε ωραία τραγούδια», είπε η Χριστίνα Σάλτη.