Όσα είπε η Άννα Βίσση για την ηλικία της, τη σχέση με νεότερους άντρες και η αποκάλυψη για Καρβέλα-Λιβιεράτο

Όσα είπε η Άννα Βίσση για την ηλικία της, τη σχέση με νεότερους άντρες και η αποκάλυψη για Καρβέλα-Λιβιεράτο

Πρεμιέρα έκανε η εκπομπή «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια και πρώτη καλεσμένη την Άννα Βίσση.

Η Άννα Βίσση μεταξύ άλλων μίλησε για τις σχέσεις που έκανε με μικρότερους άνδρες, με την Αννίτα Πάνια, να της εξομολογείται πως «δεν θα μπορούσα να σε φανταστώ με μεγαλύτερο άντρα».

Ενώ η απόλυτη σταρ αποκάλυψε και την ηλικία της, λέγοντας πως νιώθει πως αυτά που θέλει να αρπάξει από τη ζωή ακόμη είναι τόσο νεανικά. Αναφέρθηκε ακόμη και στη ζήλια του Νίκου Καρβέλα, ο οποίος της είχε ζητήσει να μην τραγουδάει δικά του τραγούδια με τον Λάμπη Λιβιεράτο.

«Έβγαινα από έναν γάμο, μια σχέση που έπαιξε μια αδιάφορη φάση. Εμένα σα γυναίκα με άφησε διψασμένη. Ποιος έχει κέφι να ικανοποιήσει συνήθως μια γυναίκα; Ένας νεότερος άντρας. Ο μεγαλύτερος θα ήθελα να είναι σαν και μένα. Αυτά που θέλω να αρπάξω από τη ζωή ακόμη είναι τόσο νεανικά και τα δικαιούμαι.

Αυτό ζούσα κι εγώ στις σχέσεις μου μετά Νίκο εποχή. Ήταν παντού. Θα το πω τώρα. Τα είχα φτιάξει με τον Λάμπη Λιβιεράτο κι ο Καρβέλας είχε την σχέση του. Επειδή ο Λάμπης τραγουδούσε, μου λέει “καλά μια χαρά, αλλά δεν θα τραγουδάς μαζί του”. Δεν ήθελε να είμαι με τραγουδιστή.

Είχε κι ο Νίκος μια ωραία γκόμενα τότε, αλλά εκεί ήθελε να ασχολείται μαζί μου. Εγώ τότε τραγουδούσα με τον Λάμπη ντουέτα του Καρβέλα κι ήταν τρομερά ενοχλητικό για τον ίδιο. Του είπα «θα τραγουδώ ότι γουστάρω» και μου είπε «σου απαγορεύω να τραγουδάς τραγούδια μου γενικώς” Όλο μου το ρεπερτόριο ήταν Καρβέλας. Είμαι 63. Τελικά δε θέλω σύντροφο. Λες να ήθελα και να μην είχα; Με ενοχλεί που οι άντρες δε μου φέρονται κανονικά. Στήνονται» ανέφερε η Άννα Βίσση.