Όσα είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για τις σχέσεις που διατηρεί με τους πρώην της και ο τρόπος που γνωρίστηκε με τον νέο της σύντροφο

Όσα είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για τις σχέσεις που διατηρεί με τους πρώην της και ο τρόπος που γνωρίστηκε με τον νέο της σύντροφο

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό», βρέθηκε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Μάλιστα, η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση που διατηρεί με τους πρώην της ,την καινούργια της σχέση αλλά και τον τρόπο που γνωρίστηκαν.

«Έχω πολύ καλή σχέση με τους πρώην συντρόφους μου, στην αρχή υπάρχει μία πικρία αλλά οι άνθρωποι με τους οποίους ήμουν μαζί είχαν ένα επίπεδο, υπήρχε πολιτισμός στην σχέση. Οι αγάπη μου με όλους ήταν μεγάλη… αυτό το απόθεμα μένει και μετά. Δεν γίνεται αυτό τον άνθρωπο να τον απορρίψεις τελείως. Έχουμε μία ουσιαστική φιλία με όλους, μάλιστα με παίρνουν τηλέφωνο αν χρειαστούν κάτι .. δεν είμαστε αποκομμένοι» πρόσθεσε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Ενώ η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αναφέρθηκε και στην καινούργια της σχέση με τον Κυριάκο Σκούρα λέγοντας: «Γνωριστήκαμε τυχαία, σε ένα τραπέζι από κοινές παρέες. Είμαστε μαζί τέσσερις μήνες».

«Όλοι οι άνθρωποι που δεν είναι αναγνωρίσιμοι κυκλοφορούν κανονικά έξω, βγαίνουν με τον άνθρωπό τους, εμείς δηλαδή γιατί να μην το κάνουμε αυτό και αν παίζουμε κρυφτό; Βαριέμαι πάρα πολύ το κρυφτούλι. Δεν έχω κάνει ποτέ συμβιβασμό στη σχέση μου, κανονικά ζούσα τη ζωή μου. Το τι θα έγραφαν αργότερα, ή τι θα έλεγαν είναι ανεξέλεγκτο οπότε δεν με αφορά» τόνισε η ηθοποιός.

Τέλος, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου πρόσθεσε: «Αυτό που με αφορά είναι η συντροφικότητα όχι ο γάμος».