Όσα είπαν η Μαρία Ηλιάκη και η Κατερίνα Καραβάτου για τη μητρότητα

Όσα είπαν η Μαρία Ηλιάκη και η Κατερίνα Καραβάτου για τη μητρότητα

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας την Κυριακή 8 Μαΐου, η Κατερίνα Καραβάτου και η Μαρία Ηλιάκη παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη».

Οι παρουσιάστριες της εκπομπής «Τι λες τώρα!» μεταξύ άλλων μίλησαν για την αγάπη που τρέφουν για τα παιδιά τους, αλλά και τις συμβουλές που μοιράζονται μεταξύ τους.

Η Μαρία Ηλιάκη που έγινε μανούλα πριν από ένα χρόνο περίπου, δηλώνει ξετρελαμένη με τα μπουτάκια και τα χειλάκια της μπέμπας της: «Είμαι σε φάση που μυρίζω, δαγκώνω, πιάνω την μπέμπα συνέχεια!».

Ενώ σχετικά με το πώς είναι ως μαμάδες, η Μαρία δήλωσε ότι είναι πολύ του προγράμματος, ενώ η Κατερίνα είναι λιγότερο του προγράμματος και είναι υπέρμαχος μίας καλώς εννοούμενης ελευθερίας.

«Η Μαρία έχει αφιερωθεί αποκλειστικά στην μπέμπα», αποκάλυψε η Κατερίνα Καραβάτου, αναφέροντας πως συχνά την συμβουλεύει αλλά η Μαρία κάνει πάντα το δικό της.

Από την άλλη η Μαρία Ηλιάκη παραδέχεται ότι η Κατερίνα Καραβάτου έχει πολύ χιούμορ και μιλάει στα παιδιά της σαν να είναι μεγάλοι.

«Από τότε που γνώρισα τον άντρα μου και κάναμε την Κατερίνα, με νοιάζει πρώτα να είναι καλά οι δύο τους και μετά εγώ», είπε η Μαρία Ηλιάκη.

Η μητρότητα για την Κατερίνα Καραβάτου ήταν κάτι το αποκαλυπτικό: «Ανακάλυψα ότι υπήρχε ένα είδος αγάπης που δεν γνώριζα, αυτό της αδιαπραγμάτευτης».