Όσα δήλωσαν οι “Roomies” στην τελευταία τους εκπομπή

Όσα δήλωσαν οι “Roomies” στην τελευταία τους εκπομπή

Αυλαία έριξε η εκπομπή “Roomies” του Mega.

Η Κατερίνα Ζαρίφη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαρία Σολωμού αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό, εμφανώς συγκινημένες αλλά και με πολύ χιούμορ.

«Εμείς ξεκινήσαμε φέτος ένα πείραμα που για πολλούς φάνηκε περίεργο. Το να συμφωνήσουν τρεις γυναίκες και να μείνουν μαζί σε ένα σπίτι. Όμως, θα ήθελα αυτό το πράγμα κάποια στιγμή να συνεχίσει γιατί είναι σπάνιο για εμένα το να βρίσκω τόσο σπουδαίες γυναίκες δίπλα μου και ανθρώπους που να με στηρίζουν», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Από την πλευρά της η Μαρία Σολωμού δήλωσε: «Χαίρομαι πολύ που ήμουν σε αυτήν την τριπλέτα. Πέρασα πάρα πολύ ωραία και εγώ δεν θέλω να χαιρετίσω, γιατί δεν μου αρέσουν οι αποχαιρετισμοί. Είναι σαν να τελειώνει κάτι βίαια, κάπως περίεργα, δεν θα ξαναβρεθούμε; Αφού αγαπηθήκαμε».

Ενώ η Ντορέττα Παπαδημητρίου είπε: «Εγώ θα βάλω θαυμαστικά πολλά. Χαίρομαι που πέρσι τέτοια εποχή μου ήρθε μια ιδέα που μοιράστηκα εδώ με άλλες δυο ημίτρελες, τρελές πια και τους άρεσε. Χαίρομαι που αυτήν τη συγκεκριμένη χρονιά βρεθήκαμε τρεις γυναίκες και κάναμε αυτήν την εκπομπή, γιατί είναι μια χρονιά που οι γυναίκες βγήκαν μπροστά για πολλά θέματα. Νιώθω διπλά περήφανη. Αυτές τις γυναίκες θέλω να πω με σιγουριά ότι τις αγαπώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που ήταν εδώ. Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση και η ζωή. Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό που κάναμε εδώ. Και ευχαριστούμε και εσάς που αγκαλιάσατε τις Roomies».